2777
2789
عنوان

خواستگارم‌میگه مادرم گفته

573 بازدید | 41 پست

مادرم گفته مهریه ۱۴ تا سکه باشن تازه قراره فردا بزنگیم بیان صحبت کنم منم با پسرشون صحبت می‌کنم مادرم گفت ۲۰۰ تا خیلی خیلی هیلی خیلی خیلی خیلی کم بگم ۱۱۴ تا الان این میگه ۱۴ تا چیکار کنم؟ خانوادم ب ۱۴ تا راضی نمیشن مادرم بفهمه زنگ هم نمیزنه ک بیان چه برسه قبول کنه 😐💔

لایک نکنید • حرف زدن هر کس نشونه شخصیتشه • درخواست دوستی قبول نمیکنم • برای حاجت رواییم صلوات بفرستید مرسی 🤍🫧🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با اینکه میگفت من حق دخالت نمیدم اصلا و تحقیق هم کردیم گفتن آدمای خوبین و پسره سرش تو زندگی خودشه

لایک نکنید • حرف زدن هر کس نشونه شخصیتشه • درخواست دوستی قبول نمیکنم • برای حاجت رواییم صلوات بفرستید مرسی 🤍🫧🌱

واقعا خودت ب ۱۴تا سکه راضی هستی؟

میگم من قرار نیست برم بگیرم ک میگه خب مادرم ایمحوری گفته

نه راضی نیستم 

بگو برو همون با حرف مادرت زندگی کن..........بسلامت

خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....  
مسائل خیلی مهمتری وجود داره

مادرم اینا راضی نمیشن عزیز 

با اینکه میگفت من حق دخالت نمیدم اصلا و تحقیق هم کردیم گفتن آدمای خوبین و پسره سرش تو زندگی خودشه

ب پسره بگو ۱۱۴ کمتر نمیشع بگو 

تو این مورد نظر خانواده منم مث خانواده شما مهمه 

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.

مهریه امر توافقی هست یک طرف نیست .وقتی قبول ندارند الان همه چهارده تا اقا پسرا گقتند .اگر دختری قبول نکرد میرند سراغ یکی که چهارده سکه قبول کنه ‌

فتوشاپ رایگان طراحی کارت ویزیت طراح کارت پستال طراح کاتالوگ 
بگو اصلا هیچی مهر نکن زحمتشون نشه ۱۴ تا

چیکار کنم 

2810