2777
2789
عنوان

پنجاه تومان حاضرید برا ژل صورتت بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1329 بازدید | 74 پست
ببخشید یه سوال دارم واقعا همسرت از اینکه ژل به لب و گونه و شقیقه و صورت زدی خوشش میاد؟ یعنی بدش نیست ...

نه اون اولا ناراضی بود بعد راضیش کردم الانم میگه هرجور که خودت دوست داری 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
نه من کلا از کارای زیبایی که یه عمل بینیشو میپسندم.هر وقتم هوس اینکارارو میکنم میرم چندتا دختر خوشگل ...

من که بینی ام خوبه نیازی به عمل. نداره اما از اینکه تغییر کنم لذت میبرم کیمیا هم ژل لب و گونه زده نگین ژل لب زده ولی خیلی خوشگلن حالا بماند  عکساشون هم ساده نبست فیلتتر داره 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گلم اگه موقتی بود ک مجبور نبودی دوباره بزنی چی بگم اگه دلتون برای پول نمیسوزه و حاضری اینقد هزینه رو ...

عزبزم وقتی مثلا دوسه سال نزنی خب مشخصه ۸۰ درصدش جذب میشه اما هیچ وقت مثل قیافه اولت نمیشه فقط حجمش خیلی خیلی کم میشه 

من که بینی ام خوبه نیازی به عمل. نداره اما از اینکه تغییر کنم لذت میبرم کیمیا هم ژل لب و گونه زده نگ ...

خب عزیزم اگه پولش هست و برنامه ای واسش ندارین انجام بده.مهم اولویت خودت و همسرته تو زندگیت.

خب عزیزم اگه پولش هست و برنامه ای واسش ندارین انجام بده.مهم اولویت خودت و همسرته تو زندگیت.

اره دیگه همسرم میگه اگر واقعا حالت خوب مبشه بزن بنده خدا حرفی نداره

اره دیگه همسرم میگه اگر واقعا حالت خوب مبشه بزن بنده خدا حرفی نداره

میگم مهم حال خودته.من مثلا خودم خونه تو محله خوب تهران باشه یا بزرگ باشه بهم لذت میده.حالا شاید بقیه بگن وا همینی که داری خوبه چرا پول انقد پای خونه بدی ولی مهم دل خودمه تهش.

میگم مهم حال خودته.من مثلا خودم خونه تو محله خوب تهران باشه یا بزرگ باشه بهم لذت میده.حالا شاید بقیه ...

دقیقا فقط خودت مهمی 

خدایی پنجاه خیلی خوبه من پارسال ۶۰ت دادم کلا ۹ سیسی زاویه و گونه و شقیقه امسال شده ۱۲۰دکتر من ناحیه ...

جدی خب خداروشکر از عذاب وجدانم کم شد 😅😅

به نظر شما ژل بعدها افتادگی صورت این چیزا میاره حتی اگر حجمش زیاد باشه؟؟ 

راضی هستی ؟

۵۰ میلیون واسه فیلررررمگه چقدر میخواد بزنه

شقیقه گونه بغل و زیرگونه خط لبخند ۸ سی سی

سی سی چقدر منم می‌خوام به لبم بزنم اسی چند سالته

۵ ونیم 

من ۳۴ سال

چقدر زیاده قیمتشف ک میکردم کمتر باشه🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

کمتر هم هست مثلا ۳ تومانی 

2810