2777
2789
عنوان

پنجاه تومان حاضرید برا ژل صورتت بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 772 بازدید | 48 پست

[QUOTE=361740989]چند سی سی زدی ؟ مگه هر سال باید بری ترمیم ؟ بار اولش نصفش جذب میشه اما بار دوم که بزنی دیگه جذب نم ...[/QUOTاره اگر بیشتر از دوسال فاصله بیفته خب بیشترش جذب میشه باید یکمم شده بزنی تا بمونه من مثلا گونه ام الان خوبه اما برا موندگاری هرطرف نیم سی سی میزنم‌ کلا میشه یک سی سی هردوگونه روهم‌ چونه و لبم که نمیزنم زیر گونه رو نزدم تا حالا با کناره های گونه و شقیقه هارو اونارو می‌خوام بزنم 

مگه ژل هم‌ حرکت میکنه من شنیدم چربی به مرور میفته پایین 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
[QUOTE=361740989]چند سی سی زدی ؟ مگه هر سال باید بری ترمیم ؟ بار اولش نصفش جذب میشه اما بار دوم که ب ...

نمیدونم دوستم چربی زد یا ژل زده بود 

فقط یادمه صورتش بد شده بود یکی دیگه از بچه ها گفت ژل زده بود اومده پایین 

به هر حال کم بزن به مرور اضافه کن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا خب بد خوشگل تر میشی پوستت قشنگ و لیفت میشه ارزش داره

اخه من ازبن چیرا میترسم اصلا بحث پول اینا نیس ، حس میکنم اگه ازین کارا بکنم مجبورم هی برم تمدید منم که اصلا حوصلشو ندارم برا دندون که واجب ترین مساله اس به زور شوهرم میرم دندونپزشک ، اصلا حوصله ام نمیکشه