2777
2789
عنوان

اونایی که دانش آموزن بیان

108 بازدید | 24 پست

چجوری درسترو حفظ میکنید‌من همین که میخونم بلافاصله فراموششون میکنم

شما چجوری میخونید؟

یه جواب که مثلا چهار خطه رو چجوری حفظ میکنید چقدر طول میکشه

🔴کاربری دست دو نفره🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وقتی ک دانش اموز بودم ی دور روخوانی ی دور عمیق دور بعد کتابو میبستم سعی میکردم یادم بیاد اونجاهاییم ک یادم نمیومد نگاه میکردم

Loving you is a losing game...💔                             _Arcade                                                                 💜Love yourself 

سعی کن بفهمی و متوجه بشی جمله جمله حفظ کن چند بار بخون 

هنگامی‌ که‌ می‌دانید باید کاری‌ را انجام‌ دهید، اما پیوسته‌ کار دیگری‌ می‌کنید، روح‌ خود را خفه‌ و جوهر وجودتان‌ را انکار می‌نمایید.
چون حفظ میکنیاگ یاد بگیری دیگ از ذهنت نمیره

حفظ که نمیکنم جوری میخونم تو ذهنم بمونه

شما چجوری میگد بخونم که تو ذهنم بمونه؟

اول نگاش کن کلا ببین درمورد چیه بعد تو ذهنت بخونش کامل بعد با صدای بلند بخون واسه خودت خلاصه کن فرام ...

تاثیر داره؟

ببین ی پاراگراف و ک میخوای بخونی سعی کن چند تا کلید واژه ازش بکشی بیرون اونو ی جا یاد داشت کن ک مربوط ب همون پاراگرافه بعد ک حالا اون متن و خوندی برو سراغ کلید واژه ها ک نوشتی سعی کن اونارو توضیحش بیاری تو ذهنت ب همین ترتیب کل مطالب کلی پاراگراف و مرور کن

من همیشه این مشکلو داشتم 

نمراتم خوب بودااا اما با هزاران بار خوندن با زجر دادن خودم

اونوقت نگاه میکردی یه نفر روی کلاتو باز نمیکنه با همون تدریس جلسه قبل معلم یا حتی پرسش از بقیه درسو می‌فهمه و نمره اش خوب میشه 

برای همین می‌خوام شنبه برم دکتر مغز و اعصاب ببینم مشکل چیه

2810