2777
2789
عنوان

اونایی که دانش آموزن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 107 بازدید | 24 پست
من رشته انسانی بودم رتبه دوم کلاس بودم دقیقا همیشه کل کتاب و اینطوری یاد می‌گرفتم قبلشم ی لیوان آب س ...

منم انسانیم

میشه بیشتر بگی چکار کنم ؟

الان درست نموم شده؟

🔴کاربری دست دو نفره🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ی دور کلی میخونم که بدونم راجع به چیه بعد چند بار از روش میخونم

دیکه تیکه تیکه حفظش نمیکنی؟

فقط چند بار میخونیش؟

من که چند بار میخونم فقط دهنم میخونه مغزم همراهیم نمیکنه🤧😂

🔴کاربری دست دو نفره🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻

منم انسانیممیشه بیشتر بگی چکار کنم ؟الان درست نموم شده؟

الان متاهلم متاسفانه نزاشتن ادامه بدم 

اول ببین سوال درمورد چیه 

چشمی فقط نگاش کن 

تو ذهنت ب زبون خودت واسه خودت توضیح بده و بخون 

بعد با صدای بلند بخونش 

و خلاصش کن 

حفظش نکن اصلا چون قاطی میکنی

دیکه تیکه تیکه حفظش نمیکنی؟فقط چند بار میخونیش؟من که چند بار میخونم فقط دهنم میخونه مغزم همراهیم نمی ...

ببین مثلا درس ده تا پاراگرافه. ی دور کل درسو میخونم که بدونم موضوعش چیه. بعد هر پاراگراف رو(اگه طولانی باشه نصف هر پاراگراف) چند بار پشت هم میخونم البته کامل رو اون موضوع تمرکز میکنم. بعضی وقتا حتی 6 بار هم شده. بعد از حفظ بدون اینکه متن رو نگاه کنم میگم و جاهایی که یادم نیست رو هایلایت میکشم. میرم پاراگراف بعد اونو که حفظ شدم دوباره ی بار از اول از حفظ میگم و تا آخر ادامه میدم. فرداش و سه روز بعد و ی هفته بعد و ی ماه بعدم مرور کنی کامل یادت میمونه

ما دوباره سبز می‌شویم🌿

چجوری؟خیلی طول میکشه🤧

من یکی از دوستام مینویسه حفظ میکنه من خورم دو بار بخونم حفظ میکنم ولی چه کنیم نمره اس دیکه

هنگامی‌ که‌ می‌دانید باید کاری‌ را انجام‌ دهید، اما پیوسته‌ کار دیگری‌ می‌کنید، روح‌ خود را خفه‌ و جوهر وجودتان‌ را انکار می‌نمایید.