2777
2789
عنوان

چتری یا بدون چتری با عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 45 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هر دوش ناز هستی😍 ولی بنظرم چون تو چتری ارایشت بیشتر هست اینجور بنظر میاد که هر دوش ولی اگه چتری مرتب کردنش سخته بدون چتری هم خوشکلی

🌈 متاهل و پایبند به زندگی مشترک💍درخواست دوستی آقایون⛔️

هر دوش ناز هستی😍 ولی بنظرم چون تو چتری ارایشت بیشتر هست اینجور بنظر میاد که هر دوش ولی اگه چتری مرت ...

مرسی عزیزم آره راستش اینم هست واقعا وقتایی که تو طول روز بهم ریخته باشم چتریا واقعا صورتمو گرفته نشون میدن اما فقط واسه پیشونیم میگفتم شاید بدون چتری خوب نباشه

مرسی عزیزم آره راستش اینم هست واقعا وقتایی که تو طول روز بهم ریخته باشم چتریا واقعا صورتمو گرفته نشو ...

نه بدون چتری هم خوشکل هستی عزیزم الهی زندگیت هم به قشنگی صورتت باشه😍💜

🌈 متاهل و پایبند به زندگی مشترک💍درخواست دوستی آقایون⛔️

آره من هم زشتم هم لاغر با قد ۱۵۸ ی وزن مذخرف دارم ۴۷ کیلو حالا دیدی زشت هم داریم

به جون خودم که من همین الانم وقتی میخوام غذا بخورم ۱۰ تا برنامه کالری شماری دارم من فکر میکنم خودم چاقم راستش خیلی از رون هم چاقم با زیر شکم ۶۸ بودم با کلی جون کندن شدم ۶۵ الان هنوز تو کالری شماری ام منم ۱۶۰ قدم

عجیب نیست که من هستم ولی نمی بینم؟ نمیخوام اذیتت کنی اسی ندیده میگم قشنگی بدون چتری

منظورم این بود هرکس ضعف میبینه تو خودش ولی واقعا ضعف نیستن فقط به چهره خودمون عادت کردیم

آره من هم زشتم هم لاغر با قد ۱۵۸ ی وزن مذخرف دارم ۴۷ کیلو حالا دیدی زشت هم داریم

حالا فامیلای ما انقد شدید لاغرن که انگار دستاشون دست نوزاده بعد با همون لاغری فخر فروشی میکنن و عروسیا یه لباس مجلسی هایی میپوشن خیلی هم بهشون میاد اعتماد بنفس داشته باش و قشنگ وایسا و بشین.. عوضش تا میتونی بستنی و خوشمزگی

2810