2777
2789

خیلی ناراحتم خداییش 🥺

حموم میرم ،لباس زیرامو مرتب عوض میکنم 

دائما عطر میزنم مام مردونه هم استفاده میکنم

زیر بغلمم پودر سنگ مرداب میزنم ،اب لیمو و جوش شیرین میزنم 

ولی باز حس میکنم بو عرق میدم 

تورو خدا بدادم برسید بگید چیکار کنم اصلا چرا اینجوری شده بدنم؟

خیلیی تعریق بدنم زیاده میترسم اطرافیانم اذیت شده باشن وای که چقدر زشت میشه اگر کسی از این بو من اذیت بشه 

خدا منو مرگ بده 

برای خواسته قلبیم یه صلوات میفرستین ؟!🥺♥️این کاربری دست دو نفره من (ملیکا) دختر خالم(فوزیه) 😅 کاربری دختر خالم تعلیق شده همزمان از یه کاربری استفاده میکنیم ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هورمون هات قاطی کردن عرق رازیانه‌ بخور یکم

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم
شاید مشکل هورمونی دارین

میتونه دلیلش اون باشه؟میشه بیشتر توضیح بدین؟

برای خواسته قلبیم یه صلوات میفرستین ؟!🥺♥️این کاربری دست دو نفره من (ملیکا) دختر خالم(فوزیه) 😅 کاربری دختر خالم تعلیق شده همزمان از یه کاربری استفاده میکنیم ...
کجات بیشتر بو میده؟؟؟؟

زیر بغلممم 

بوتاکس زیربغل

میترسم میگن خیلی درد داره 

هورمون هات قاطی کردن عرق رازیانه‌ بخور یکم

خوب میشم اگر بخورم؟حتماااا میخورم 

میتونه دلیلش اون باشه؟میشه بیشتر توضیح بدین؟

یکی از علائم سندروم پلی کیستیک تعریق زیاد و بودار هست 

به خاطر بهم ریختن تعادل هورمونا ، تستسترون خانوما بالاتر میره 

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
وسواس گرفتی ادمی که روزی یه بار دوش بگیره تمیزه تمیزه خیالت راحت

نه زیر بغلم بو میده چندساعت بعد حموم که میام 

2810