2777
2789
عنوان

تند تند حموم میرم به نظافتم اهمیت میدم ولی حس میکنم بو میدم باز

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 46 پست
دیگه بو عرق نمیگیری؟راضی هستی؟دردش چجوریه؟هزینش چند شد؟

من اولین بار ۴۰۰ شد الان ۱۸۰۰ 

هر ۱۰ ماه باید بزنی ...

من سالی یکبار میزنم.. ۱۰ماه ک زیر بغلم عرق نمیکنه... ولی از جاهای دگ خارج میشه... دوسه ماهم ک تا وقتش برسه خیلی کم عرق میکنم...

اگه خیلی عرق میکنی حتما انجام بده ..من از پزشک پرسیدم دستیاراشم تزریق کردن...

میگن واسه اونایی ک بیش از حد عرق میکنن واجبه .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خودم زیر بغلمو بو میکنم واقعا بو میده خداکنه تاثیر داشته باشه حتما میخورم

کنارش ازمایش هم بده من بدنم بو نمیده ولی نزدیک پریود میبینم واقعا بدنم بو گرفته و خیلی افتضاح میشه  هورمون ها خیلی تاثیر دارن 😖

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚

چون دردسر داره ب بعضی بدنا نمیسازه...من خودم درگیر بد دردی شدم داروی گیاهی اصلا تجویز نکنید

اره درست میگی گلم باید حتما متخصصش تجویز کنه

الحمدلله برا من درست شد ان شالله مشکل این خانمم حل شه

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم
بوتاکس باعث میشه دچار عرق جبرانی بشه مثلا عرق از پشت کمرش یا کف دستاش و پاهاش بزنه بیرون که بیشتر اذ ...

من ولی اینجوری نشدم

قبلا گاهی زیربغلم عرق میکرد تا زیر ارنجم میومد..ولی الان فقط دستم عرق میکنه...

تعریق بیش از حد باعث ی سری مشکلات میشع

دوستان درست گفتن، بهم ريختن تعادل هورمون ها باعث بوى بد ميشه

ناراحتى نداره عزيزم، فقط كافيه يه متخصص غدد برى برات آزمايش خون و ادرار بنويسه ، اگه مشكلى نباشه كه هيچى ، با اصلاح تغذيه (مثل نخوردن ادويه و سير پياز) درست ميشه

ولى اگرم مشكلى باشه نهايت يه شوينده يا قرص مينويسن همه چيز اوكى ميشه به مرور🤍

در بدترين حالت همونطور كه دوستان گفتن بوتاكس ميزنن واستون كه خب اون مرحله آخره ، از الان نميخواد به فكر بوتاكس باشى

من ولی اینجوری نشدمقبلا گاهی زیربغلم عرق میکرد تا زیر ارنجم میومد..ولی الان فقط دستم عرق میکنه...تعر ...

بوتاکس زدید و عرق کف دست گرفتید ؟ 

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚

بوتاکس زدم بالخره باید ی مقدارش تخلیه بشع عرق ک داخل بدن نمیمونه از ی جایی تخلیه میشه گاهی وقتا

منم منظورم همین بود خب عرق کف دست هم به نوبه خودش اذیت کنندست ( من خودم دچارشم و تو اجتماع مثل کارهای بانکی و امتحان و رانندگی و حتی انجام کارهای ظریف مثل خیاطی اذیت میشم ) ولی باز خداروشکر که کف پاهاتون عرق جبرانی نگرفته اونموقع بوی بد پا هم بهش اضافه میشد 

منم منظورم همین بود خب عرق کف دست هم به نوبه خودش اذیت کنندست ( من خودم دچارشم و تو اجتماع مثل کارها ...

ن خداروشکر خیلی راضیم

زیاد نیست عرقش واقعا خیلی خوب بود برای من

لباس رنگی نمیتونستم بپوشم هیچوقت 

کیست پلی کیستیک داریبرو دکتر که درمانش کنی

راه حل طبیعی سراغ نداری براش؟

برای خواسته قلبیم یه صلوات میفرستین ؟!🥺♥️این کاربری دست دو نفره من (ملیکا) دختر خالم(فوزیه) 😅 کاربری دختر خالم تعلیق شده همزمان از یه کاربری استفاده میکنیم ...
2810