2777
2789
عنوان

پارت مطالعه کنکوری تاشب🧐کنکوری گوشیت رو بذار کنار

| مشاهده متن کامل بحث + 581 بازدید | 63 پست
عب نداره الان خالی شدی حداقل بخون اگر کنکوری هستی وقت واسه غصه خوردن و گریه کردن زیاده

کنکوریم 

تو نمیدونی من چقدر دارم تلاش میکنم 

بخدا بزور سرپام 

اونروز انقد خونده بودم صدام در نمیومد 

با اینکه زیاد بلند نمیخونم 

تابستون  کامل در حال خوندن بودم

سه سالو خوندم ک جلو باشم 

دوازدهمیم البته

الان اینه وضعم تاپیک آخرم همش گزارشکارامه

داشتم امروز به این فکر میکردم دیکه بدتر از این نمیشه که دوست مشترکمون پیام داد راستی میدونستی نامزدت با دوست من رل زده؟درست وقتی مجبور شدین بخاطر خودتون موقتی جداشین ۵ روز بعد رل زده😊 اندکی قبل مهر
اره عزیزم پس من برم سریع قهوه اماده کنم

بدو بدو

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفم یه صلوات مهمونم کنی🙂🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کنکوریم تو نمیدونی من چقدر دارم تلاش میکنم بخدا بزور سرپام اونروز انقد خونده بودم صدام در نمیومد با ...

امیدوارم موفق باشی عزیزم خیلی خوبه که تلاش میکنی مطمئن باش نتیجه اش رو میگیری و اونموقع همه سختی هایی ک کشیدی یادت میره

نمیدونی تنبلی چه دردی داره من خودمو باید مجبور کنم که درس بخونم😂

کم نیار ادامه بده🌱

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفم یه صلوات مهمونم کنی🙂🌱

بچه ها من تموم کردم این پارت رو پارت بعدی رو هستید؟اگر اره ساعت پیشنهادی تون چیه؟۱۹:۴۵ تا ۲۰:۳۰ رو ا ...

پارت اول رو خوندم تماااام✅

بزن بریم پارت بعدی فقط من از ۱۹:۵۵ شروع میکنم 

..! 𝓫𝓮 𝔂𝓸𝓾𝓻𝓼𝓮𝓵𝓯‌                                                      
عزیزم من شروع کردم

خسته نباشی عزیزم🌱

من پارت بعدیم ۲۰:۴۵ تا ۲۱:۴۵ هست 

پارت اول رو خوندم تماااام✅بزن بریم پارت بعدی فقط من از ۱۹:۵۵ شروع میکنم

خسته نباشی عزیزم🌱

من پارت بعدیم ۲۰:۴۵ تا ۲۱:۴۵ هست 

چرا گلم مشکلت چیه؟ایشالله که هیچ وقت تو زندگیت غم نداشته باشی

عزیزم مشکلم که یکی دوتا نیست 

ولی اونا اصلا برام مهم نیس در حال حاضر 

فقط کنکورم مهمه 

که هر چقدر تلاش میکنم نمیشه

پایمم قویه تازه 

همیشه نفر اول شهر بودم

امسال انقد وضعم ببخشید ولی گوهه🥲😔😔

داشتم امروز به این فکر میکردم دیکه بدتر از این نمیشه که دوست مشترکمون پیام داد راستی میدونستی نامزدت با دوست من رل زده؟درست وقتی مجبور شدین بخاطر خودتون موقتی جداشین ۵ روز بعد رل زده😊 اندکی قبل مهر
خسته نباشی گلم من دو تا پارت رو خوندم دیگه بیشتر نمیکشممم از صبح دارم میخونمچند ساعت خوندی تا الان!؟

همچنین توهم خسته نباشی🌱

خیلی نخوندم امروز همین پارت هایی ک اینجا گذاشتم رو خوندم 

2810