2777
2789
عنوان

پارت مطالعه کنکوری تاشب🧐کنکوری گوشیت رو بذار کنار

| مشاهده متن کامل بحث + 580 بازدید | 63 پست
حالا که جمع کنکوریا جمعه یه سوال سال کنکور مدرسه رفتید بعد امتحانات نوبت اول و اگه برمیگشتید به عقب ...

سالی که من کنکور داشتم کرونا بودولی در کل اگر برمیگشتم عقب میرفتم مدرسه چون مدرسمون سطح علمی خوبی داشت اکثر بچه ها زنگ تفریح درس میخوندن تو اتاق مطالعه و زنگای دیگ رفع اشکال سرکلاس با معلم انجام میدادن 

در کل مدرسه خیلی انگیزه بخش بود برام،به زور مدرسه درس میخوندم همیشه😂

ولی اگر از کلاس تون جلوتری میتونی توی دوران جمع بندی نری 

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفم یه صلوات مهمونم کنی🙂🌱

ارههه

بچه ها من تموم کردم این پارت رو 

پارت بعدی رو هستید؟

اگر اره ساعت پیشنهادی تون چیه؟

۱۹:۴۵ تا ۲۰:۳۰ رو اوکی اید؟

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفم یه صلوات مهمونم کنی🙂🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اوکیه بزن بریم...!💪✌️

پارت بعدی رو هستید؟

منن

پارت بعدی رو هستید؟

من کنکوری نیستم ولی باید 5 ساعت بخونم تا پایان شب پس یا علی

پارت بعدی رو هستید؟

انقد گریه کردم برای اولین بار ک سرم داره میترکه 

کل اعضای خانواده از حالی که داشتم نگران شدن 

داداش کوچیکمم گریه کرد

وگرنه از ۴ صبح یا ۲ صبح میخونم تا ۱۱ شب🙂

داشتم امروز به این فکر میکردم دیکه بدتر از این نمیشه که دوست مشترکمون پیام داد راستی میدونستی نامزدت با دوست من رل زده؟درست وقتی مجبور شدین بخاطر خودتون موقتی جداشین ۵ روز بعد رل زده😊 اندکی قبل مهر
اره هستم😍❤ولی، ازفردا🤧

چرا فردا

من هستم زبان میخونم

۱۹:۴۵ تا ۲۰:۳۰ پارت دوم اوکیه؟

ارهمن الان حقوق میخونم این موضوع ک میگن وقت تلف میشه یکم قفله برام چون علنا بیایی خونه هک تنبلی میکن ...

راضی هستی از حقوق؟  

فقط 20 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

بچه ها من تموم کردم این پارت رو پارت بعدی رو هستید؟اگر اره ساعت پیشنهادی تون چیه؟۱۹:۴۵ تا ۲۰:۳۰ رو ا ...

من این پارت رو هستم البته برا کنکور نیست زیاد نمیشینم بخونم نیاز به اجبار دارم😂

انقد گریه کردم برای اولین بار ک سرم داره میترکه کل اعضای خانواده از حالی که داشتم نگران شدن داداش کو ...

عب نداره الان خالی شدی حداقل 

بخون اگر کنکوری هستی وقت واسه غصه خوردن و گریه کردن زیاده 

2810