2777
2789
عنوان

میخوام طلاق بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 468 بازدید | 68 پست
هیچ راهی نیس ک‌جدا نشی با دوتا بچه کوچیک

هیلی صبر کردم خیییبی کوتاه اومدم گذشت کردم همه فامیل من رو مثال میزنن ک چقدر موندم و برای خوب شدن زندگی جنگیدم اما داره به قیمت از بین رفتن سلامتیم تموم میشه همیشه بدنم درد میکنه بخاطر مشت و لگد این بی همه چیز

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشکل از خودمونه چشامونو باز نکردیم الکی الکی خودمونو بچه هامونو حیف کردیم

باورت میشه من اصلا ب این ازدواج راضی نبودم خیلی تلاش کردم زنش نشم اما خانوادم مجبورم کردن یجوری رفتار میکردن ک انگار من دیگه تو اون خونه اضافی بودم منو انداختن توی لجن من ک حلالشون نمیکنم

چی بگم عزیزم خوبه ولی اختیاری از خودش نداره انقد درگوشش خوندن ودعا گرفتن واسمون که الان نزدیک دوماهه ...

زندگی باخانواده شوهر تهش بدبختیه زندگیتو سیاه میکنن بامردی که نتونه زندگی جداگونه هم داشته باشه همینطور اگه برگردی باز تواون خونه وضعیتت بدتراز قبل میشه ازمن گفتن بود تجربه ی ۹سال زندگی باخانواده شوهر

کاربرتعلیقی وقدیمی ام
باورت میشه من اصلا ب این ازدواج راضی نبودم خیلی تلاش کردم زنش نشم اما خانوادم مجبورم کردن یجوری رفتا ...

منم دقیقا خیییلی راحت بااولین خواستگاری دادن رفت گفتن خیییلی خوبن فلانن نه یه تحقیقی نه یه چیزی ادم انقدراحت از بچش نمیگذره

کاربرتعلیقی وقدیمی ام
چی بگم عزیزم دیگه گذشت

عزیزم اون تاپیکتا خوندم نمیشه

بری مهرتو بزاری اجرا؟البته قبلش باوکیل صحبت کن وقتی

خونه بنامش شاید بشه خونه رو

جای مهریه برداری بعدشم جدا

نشین راحت زندگیتونوبکنین ها؟

ادم از سرنوشتش خبر نداره ولی دیگه کاریه که شده الان مهم ترازخودمون بچه هان بایدقیدخودمونو بزنیم که ب ...

اره بخدا قسم من اگه بچها نبودن خیلی وقت پیش خودمو میکشتم دلم برای اینا کبابه 

من ک سیاه بخت شدم فقط از خدا میخوام بچهام عاقبت بخیر بشن 

اره بخدا قسم من اگه بچها نبودن خیلی وقت پیش خودمو میکشتم دلم برای اینا کبابه من ک سیاه بخت شدم فقط ا ...

خدای اونام‌ بزرگه خودت بهترین پناهی براشون باورکن هیچکس مادر نمیشه بچه ها وقتی اسیب میبینن که جنگ مادرپدرو ببینن تمام مشکلای بزرگسالی ازهمین جاهاس نترس توکلت به خدا باشه از زندگیت پرتش کن بیرون

کاربرتعلیقی وقدیمی ام
2810