2777
2789
عنوان

میخوام طلاق بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 68 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خونوادش گند زدن به زندگیمون شوهرم خوب بوده ن دست بزن داشت نه اعتیاد حتی کوچیکترین بی احترامی تاحالا ...

منم مثل شمام خانواده شوهرم معتادش کردن زندگیشو نابود کردن خدارو شکر بچه نداری دلیلی برای تحمل نداری 

ولی واسه بعضی از بنده هاش خوب بلده خدایی کنه

اره بخدا خیلیا بودن با من ازدواج کردن باید ببینی چطور پادشاهی میکنن بهترین زندگی رو دارن تو زندگی من هیچ آرامشی ک کوچیکترین سهم من از زندگی بود وجود نداشت اما تا دلت بخواد کتک و تحقیر و بی احترامی بود

خدالعنتشون کنه خانوادشو عزیزم مهم همسرته که خوبهتوروخدا طلاق نگیر حالامیبینمتاپیکاتو😔

چی بگم عزیزم خوبه ولی اختیاری از خودش نداره انقد درگوشش خوندن ودعا گرفتن واسمون که الان نزدیک دوماهه اصلا یادش رفته زن هم داره

دعا کن منم نجات پیدا کنم از دست شوهرم 

و گاهی سکوت تو را نابود میکند😞 گفتند اشک بریز....خالی میشوی،خالی نشدم که هیچ...پر شدم از بی کسی که چرا کسی اشک هایم را پاک نمیکند...🙂 خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است 🙂  هستی ام را به آتش 🔥 کشیدی...سوختم من ندیدی ندیدی:)

خانوادت پشتت هستن؟

و گاهی سکوت تو را نابود میکند😞 گفتند اشک بریز....خالی میشوی،خالی نشدم که هیچ...پر شدم از بی کسی که چرا کسی اشک هایم را پاک نمیکند...🙂 خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است 🙂  هستی ام را به آتش 🔥 کشیدی...سوختم من ندیدی ندیدی:)
اگر توافق کنین زیاد طول نمیکشه.البته طلاق آخرین راه حله

دوستدارم توافق کنم تا فقط راحت بشم اما خانوادم میگن کم زجر و عذاب نکشیدی ازش مهریه بگیر اونم نمیده منم حوصله دادگاه رفتن رو ندارم خیلی شرایط سختیه

چی بگم عزیزم خوبه ولی اختیاری از خودش نداره انقد درگوشش خوندن ودعا گرفتن واسمون که الان نزدیک دوماهه ...

الهی🥺💔🫂

ازته دلم برات دعامیکنم خودش

بیاد ازدلت دربیاره وبرگردین به

زندگیتون🤲😔

2810