2777
2789
عنوان

کیا توی ازدواج دومشون خدا براشون جبران کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1791 بازدید | 120 پست

با توکل ، توسل ، اصلاح باورها ، حضور در اجتماع ، کسب مهارت می تونید یه زندگی خوب تشکیل بدین. 

پیج خانم زهرا عزیزیان هم پیشنهاد می کنم. 

در مورد اصلاح باورها هم حتما سرچ کنید. طولانیه وگرنه تایپ می کردم. 

هر جا که جا شدی ، لزوما آن جایی نیست که به آن تعلق داری...جای خودت را در این جهان پیدا کن 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

.انشااللهشما هم خوشبخت ترین بشید

قربونت 

سلام دوست قشنگم،خیلی خوشحالم که داری امضامو میخونی🥰ازت یه خواهش دارم میخوام برای آرامش قلبم ❤️یه صلوات بفرستی از ته قلبت❤️🥰  ممنومم ازت😘 دعا در حق دیگران خیلی خیلی خیلی زود اجابت میشه..... من یه مادرم که تو شهرغریب زندگی میکنم ،خیلی تنهام.... تو همین شرایط زندگیم،یه نفر خیلی داره اذیتم میکنه،روانی شدم، مریضی اعصاب گرفتم، اگه وقت داشتی،اگه دوست داشتی، منم عین خواهرت🥰برام یه سوره کوثر بخون🧡 خدایا منو از شر کسی که خودت میدونی رها کن،خدایا آرامش زندگیمو بهم برگردون❤️خدایا خسته شدم

ای بابا. عزیزم پس سخته که مستاجری.هر چند جدا هن نشی علاوه بر مستاحری باید آینه دق هم تحمل کنی اگه که ...

دخترم ۲۰ سالشه دانشجوه ،بعصی موقعها به گدشته فکر میکنم از خودم بدم میاد که تو چه شرایطی زندگی کردم و دم نزدم ،از دست بزنای وحشتناکش از بی محبتیاش از بیکاریش از خیانتای پشت هم ،فقط تنها حسنش این بود که هرکی میخواست ادیتم کنه با اون طرف بد برخورد میکرد حتی خانوادش باشه ،البته الان به این نتیجه رسیدم چون از ادما کینه داره حتی از خانوادش ،بخاطر شرایط بد بچگیش 

چرا امیدوار نباشید ؟خیلی هارو میشناسم ازدواج دوم زندگیشون کاملا متفاوت بوده و خوشبخت ترن یا مجرد مون ...

میگم شاید فقط مرد مطلقه بیاد خواستگاری که اونم اگه خوب بود زنش طلاق نمیگرفت

با خیانت حق طلاق بهت میدادنچرا بخشیدی مهریت رو میگرفتی

هیچی نداشت که بگیرم چی میگرفتم ازش ،حتی بیمه هم نیست شعل هم نداره ،حق طلاق گرفتم که کارای طلاقم سریع انجام بشه وگرنه باید چندسال اواره دادگاه میشدم ،من خیلی عصبی شدم تحمل نمیکردم روند دادگاهو

میگم شاید فقط مرد مطلقه بیاد خواستگاری که اونم اگه خوب بود زنش طلاق نمیگرفت

نه اینطور نیست

ببین ما تو ذهنمون این حک شده که لزوما مشکل از مرده توی جدایی

اما مردایب که خیانت می بینن برای مثال ، صداش رو در نمیارن 

هیچ کس خبر دار نمیشه اکثر مواقع

چون ننگ میدونن گفتنش رو 

به جز این مسئله هزار چیز دیگه هست

لزوما هر مرد مطلقه ای ایراد دار نیست

و ممکنه شما با اقای مجرد هم ازدواج کنید

2810