2777
2789
عنوان

توروخدا قبل بچه آوردن یکم فکر کنید عقل بکار بندازید

| مشاهده متن کامل بحث + 1161 بازدید | 110 پست
طرف نمیدونه یه آدم استرسی تحویل جامعه میده شعور ندارن نباید با بچه لج کنه یا تا می‌تونه سر بچه رو گر ...

چقدر تجربه کردم خودم و دیدم تحقیر شدن چه بلاها سر آدم نمیاره مخصوصا از سمت مادر.....

بلایی سرت میاره که صدای خورد شدنتو میشنوی

والا من هیچ کمکی نداشتم و بجز سه روز اول زایمان بله منم خسته میشم و عصبی میشم ولی بچم مقصر هییییچ کد ...

خدا نگهتون داره و عمر با عزت و تن سالم بهتون بده خوشحال شدم از دیدن پیامتون♥️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هر چی آدم باید اعصاب داشته باشه بعد بچه بیاره

مشکلاتی برای ادما پیش میاد که دست خودشون نیس و اعصابی براشون نمی مونه و همیشه سر حال نیستی و اعصاب نداری و دنیا به کامت پیش نمیره ،،، ولی گاهی دعوا لازمه ، بچه من پیش دبستانی هست اما هر چی میگمش عمدا عینک هامو میگیره و میندازه اون ور !!!! مجبوری تنبیه کنی تا دوباره اینکار رو نکنه (زدم رو دستش)مامانم ازم قهر کرد که نزنش من ناراحت شدم ولی کفر منو درآورده با اینکارش ، یا اینقدر بی ادبی میکنه بیشتر مهمونیا گاهی ازش میپرسم مامان میدونی اینکار بی ادبی هس چرا انجام میدی میدونی ازت قهر میکنمو پارک نمیبرمت ، میگه میدونم کار بدیه ولی دوست دارم انجام بدم و میدونم هم دعوا نمیکنی پارک نبری منو نبری !!! شیطونه میگه گوشش رو بپیچونم ولی هنوز نپیچوندم.....استارتر از تو کوچه چطور فهمیده بچه یه ساله اس و کار همیشگی خانومه اس !!! 

من‌۹ ساله ازدواج کردم اما هنوز تو خودم نمیبینم بچه دارشدنو همسرم خیلی مشتاقه اما نه روح و روان درستی دارم نه طاقتی دارم نه ظرفیتشو همسرمم نداره از بس تو مشکلات زندگی له شدم و روانمو داغون کرد هم همسرم وخونوادش واسه همین نمیارم چون من مسعولم در قبالش همینم که نمیارم لطف به بچم و جامعه میکنم.

چرا یه بچه مریض روحی تحویل خودم و جامعه بدم؟

من بچه ای میخام که اول خودم از نظر روحی سالم باشم

و همینطور از نظر مالی 

بچه باید هم امنیت مالی داشته باشه هم امنیت روحی روانی. هدف فقط پس انداختن نباشه هدف برطرف کردن نیازاشه درست تربیت کردنشه 

وقتی تو خودم نمیببنم شب بیداریاشو تمیز کردناشو یا خیلی مسائل دیگه رو پس چه دردیه یکی دیگه رو وارد زندگی کنم که فردا بگه چرا منو اوردین وبخاد سرزنشم کنه.

من‌۹ ساله ازدواج کردم اما هنوز تو خودم نمیبینم بچه دارشدنو همسرم خیلی مشتاقه اما نه روح و روان درستی ...

فداتشم همینکه می‌دونی فعلا امادگیشو نداری یعنی روح و روان سالم 

الهی آرامش روحی نصیبتون بشه و اگه خواستید بچه دار بشید یه بچه محکم و با روان سالم تحویل جامعه بدید 

تقریبا همسن بچه من هستن ، خداوند مراقبشون باشه عزیزم💞ولی اجازه بده شیطنت کنن و بهم بریزن باور کنه س ...

دو روز تحمل میکنم داد نمیزنم که وااای نکن بشین ، روز سوم دعوا میکنم ، من نمیزنم ، ولی دعواشون میکنم چون جلوشونو نگیری هیچ چی ازت حساب نمیبرن ، حرفاتو نصیحت ها تو و ... رو . به دخترم میگم مامان چرا میدونی این کار بدیه باز انجام میدی ؟ میگه شیطونه میگه ، من نمیتونم حرف فرشته ها رو گوش بدم . مثلا جلو داداشش شلوار عوض میکنه   فعلا بابت اینکارش هنوز دعواش نکردم ، اما وقتی میگم چقدر بگم دیگه یه لبخند میزنه میگه عه باشه حواسم نبود ولی دروغ میگه . پوووف 

خدا نگهتون داره و عمر با عزت و تن سالم بهتون بده خوشحال شدم از دیدن پیامتون♥️

ممنونم از لطفتون منم از پروردگار براتون برکت و سلامتی ارزومندم❤

ارمنی ها ارمنستانی نیستند لطفا انقدر نپرسید😄براتون بهترین هارو از خداوند طلب میکنم . لطفا اگر مخالف نظر من هستید بهم بگید ولی گزارش نزنید برام . هرجا دیدید من تبلیغ مسیحیت کردم حتما گزارش بزنید . لطفا لطفا قبل اینکه با من ستیز کنید به این فکر کنید که ممکنه تفکر شما برای من غلط باشه و دلیلی نداره حتما بپذیرمش . زیر هر پستی که صلاح دیدید تگم کنید خوشحال میشم کمک کنم💘این کاربری سومه 

دو روز تحمل میکنم داد نمیزنم که وااای نکن بشین ، روز سوم دعوا میکنم ، من نمیزنم ، ولی دعواشون میکنم ...

منم دعوا میکنم بچمو تا خوب و بد رو تشخیص بده ، اینم روندی از تربیته بچس 

وگرنه که یک بچه لوس و بی ادب بار میاد .

منظورم داد زدن و حرف بد زدن و کتک زدن بچس.

وگرنه همه ما اوصول اخلاقیمونو به بچه گوش زد میکنیم

ارمنی ها ارمنستانی نیستند لطفا انقدر نپرسید😄براتون بهترین هارو از خداوند طلب میکنم . لطفا اگر مخالف نظر من هستید بهم بگید ولی گزارش نزنید برام . هرجا دیدید من تبلیغ مسیحیت کردم حتما گزارش بزنید . لطفا لطفا قبل اینکه با من ستیز کنید به این فکر کنید که ممکنه تفکر شما برای من غلط باشه و دلیلی نداره حتما بپذیرمش . زیر هر پستی که صلاح دیدید تگم کنید خوشحال میشم کمک کنم💘این کاربری سومه 

فداتشم همینکه می‌دونی فعلا امادگیشو نداری یعنی روح و روان سالم الهی آرامش روحی نصیبتون بشه و اگه خوا ...

نشوووو عزیزدلمی❤

الهی امین واقعا بعضی وقتا از دست خودم خسته میشم 

که چرا من انقدر به هم ریختس روحم چرا خودمو نمیتونم جمع وجور کنم انگار همه توانم کشیده شده 

هر وقت خاستم میخابم هر وقت خاستم پامیشم

اما بچه میشع عمرت میشه زندگیت فقط به خاستن واوردن و به به و چه چه اطرافیان نیس که.

یه خانمی تو یه تاپیکی میگف از بس پریودیام پر درده وبخاطر اینکه ازش خلاص شم اقدام کردم واسه بارداری😐

یعنی واقعا تو عقل نداری؟! خب اینم ۹ ماه بعدشو چیکار میکنی؟!! فقط خاسته پریود نشه و از اون موقعیت دردناکش فرار کنه و به فکر خودش بوده اما معلوم نیس با چه فکری و روحیه ای بچه دار میشن

نشوووو عزیزدلمی❤الهی امین واقعا بعضی وقتا از دست خودم خسته میشم که چرا من انقدر به هم ریختس روحم چرا ...

قربونت ♥️ ♥️ ♥️ 

دعا میکنم صبر و استقامت و عزت بهتون روز به روز بیشتر بده 

همین که اینطوری بچه بار میارید ازتون تشکر میکنم 

متاسفانه خیلی هستن اینطور ادما

منم دعوا میکنم بچمو تا خوب و بد رو تشخیص بده ، اینم روندی از تربیته بچس وگرنه که یک بچه لوس و بی ادب ...

واسه هر کاری نمیشه کتک زد ،ولی گاهی بی محلی ، تنبیه مثلا خوراکی ندادن و پارک نبردن و قهر و اینا جواب نمیده ، مثلا بزرگتره یه لگد میزنه تو شکم بچه کوچکتر مثلا دوبار تکرار شده براش توضیح دادی و قهر کردی دفعه بعدی باید گوششو بگیری دو تا داد بزنی تو خونه حبسش کنی تا بچه رو ناقص نکرده . نمیشه که تو سر خودم بزنم و گریه کنم . 

مادران امریکایی ۷..۸ تا بچه میارن؟😐🙄 هیلاری کیلنتون یک بچه. میشل اوباما ۲ بچه. ملانیا ترامپ ۱ بچه. ...

همشون که اینقد بچه نمیارن اونایی که من دیدم خانمای خانه دار مسیحی بودن مزرعه داشتن 

حتی یبار رهبر هم گفتن بعضی خانواده های آمریکایی۱۰،۱۲ تا بچه دارن

🍂🍁خیابان پاییز،کوچه آذر،پلاک۲۵🍂🍁
2810