2777
2789
عنوان

توروخدا قبل بچه آوردن یکم فکر کنید عقل بکار بندازید

| مشاهده متن کامل بحث + 1171 بازدید | 110 پست
من اینستا دیدم مادران آمریکایی ۷،۸تا بچه میارن خیلی خوب هم بزرگشون میکنن بزرگ میشن سلامت روان دارن و ...

متتسفانه ماها هنوز با خودمون درگیریم این یه حقیقت انکار پذیر هم نیست باید اول خودمون اصلاح کنیم بسته ب میزن اسیبی ک در کودکی دیدیم بعد بچه بیاریم تا حداقل نسل جدید سلامت روان داشته باشن

طرف نمیدونه یه آدم استرسی تحویل جامعه میده شعور ندارن نباید با بچه لج کنه یا تا می‌تونه سر بچه رو گرم کنه با لفظ خوب صداش کن تحقیر نکنه روان بچه ها ازاب پاک تره متاسفانه همه چی ذخیره میشه میده برای بزرگسالی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو نمیدونی اون مادر چ شرایطی داره شاید روز خوبی نداشته چمیدونم ی اتفاقی افتاده براشمطمئن باش بعدا از ...

هر چقدرم از دل بچش دربباره اون خشم و عصبانیت تو مغز بچه هک شده و تا سالیان سال تو مغزشه مگه فراموش میشه این چیزا

استاتر تنبیه و داد زدن سر بچه یکساله که واقعا درست نیست اما دختر خودم بشدت کم خوابه مثلا شب گذشته تا ...

چرا عزیزم حق داری همین روانشناسی میگه تشر هم لازمه ولی اونم شیوه های خودشو داره....

نه اینکه من اپل کوچه تا آخر کوچه صدای داد اون مادرو بشنوم 

عزیزم اولا باید به بچه یاد داد این کار اشتباهیه دوما توی سینی بذار براشون اصلا بذار چپه کنن و از توی ...

میدونین از سر و کله بچه شیطونی میباره ، عمدا بچه ها خرابکاری میکنن و دوس دارن اینکارا رو ، خوب میفهمن روزی هزار بار میگی غذا تو بخور مامان جان ، نریزی یه وقت ، دوس نداری بده جمع کنم اما ... توی سینی بود وگرنه الان باید فرشمو می‌شست ام . پیش دبستانی میره یکی و اون یکی ام دو ساله و نیم 

خب ظرفیت ادما متفاوت هست و همه اینطوری نیستن ، الان من واسه بچه هام غذا گذاشتم جلو تی وی رفتم اب بیا ...

هر چی آدم باید اعصاب داشته باشه بعد بچه بیاره

کاربر قدیمی ام،من از آدما متنفر نیستم،فقط اونایی رو دوست دارم که دوستم دارن ️ ☠️درخواست دوستی ندید ببینم مردا 😏

صد در صد مادری که آرامش داره کمکی داره ،مادر دست تنها ندیدی ولی من تا دلت بخواد دیدم و قضاوتشون نکرد ...

والا من هیچ کمکی نداشتم و بجز سه روز اول زایمان 

بله منم خسته میشم و عصبی میشم ولی بچم مقصر هییییچ کدوم نیست و اون فقط باید کودکی کنه و بهم بریزه و بخنده و اشتباه کنه

ادم خسته میشه میره دوش میگیره ، نفس عمیق میکشه ، میشینه گریه میکنه ولی سر بچش خالی نمیکنه

ارمنی ها ارمنستانی نیستند لطفا انقدر نپرسید😄براتون بهترین هارو از خداوند طلب میکنم . لطفا اگر مخالف نظر من هستید بهم بگید ولی گزارش نزنید برام . هرجا دیدید من تبلیغ مسیحیت کردم حتما گزارش بزنید . لطفا لطفا قبل اینکه با من ستیز کنید به این فکر کنید که ممکنه تفکر شما برای من غلط باشه و دلیلی نداره حتما بپذیرمش . زیر هر پستی که صلاح دیدید تگم کنید خوشحال میشم کمک کنم💘این کاربری سومه 

من اینستا دیدم مادران آمریکایی ۷،۸تا بچه میارن خیلی خوب هم بزرگشون میکنن بزرگ میشن سلامت روان دارن و ...

اسم کشور نمیارم ولی یکی از دوستام یکی از کشورهای اروپا زندگی می‌کنه اتفاقا دانشجوی روانشناسیه میخواستن اقدام کنند برای بارداری کلی تست سلامت روان گرفتن ازشون 

همین میشه که یه نگاه به جامعه های اطراف میندازی آه از نهادت بلند میشه 

چرا عزیزم حق داری همین روانشناسی میگه تشر هم لازمه ولی اونم شیوه های خودشو داره....نه اینکه من اپل ک ...

با تاکید میگم اون داد زدن باعث تروما و عصبانی شدن بیشتر بچه میشه چون اون بچه نه تواناییش‌رو داره نه میتونه حرف بزنه که مشکلش‌رو خودش حل کنه 

اگر هم شاکت بشه از ترس هست و خدا میدونه همون ترس چه آسیبایی به مغز و روانش میزنه 

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.
میدونین از سر و کله بچه شیطونی میباره ، عمدا بچه ها خرابکاری میکنن و دوس دارن اینکارا رو ، خوب میفهم ...

تقریبا همسن بچه من هستن ، خداوند مراقبشون باشه عزیزم💞

ولی اجازه بده شیطنت کنن و بهم بریزن باور کنه سلامت روان اونا مهم تر از هرچیزیه

دو سه سال دیگه برن مدرسه کلی منظم و بزرگ میشن و خاطرات همین روز ها براشون میمونه

ارمنی ها ارمنستانی نیستند لطفا انقدر نپرسید😄براتون بهترین هارو از خداوند طلب میکنم . لطفا اگر مخالف نظر من هستید بهم بگید ولی گزارش نزنید برام . هرجا دیدید من تبلیغ مسیحیت کردم حتما گزارش بزنید . لطفا لطفا قبل اینکه با من ستیز کنید به این فکر کنید که ممکنه تفکر شما برای من غلط باشه و دلیلی نداره حتما بپذیرمش . زیر هر پستی که صلاح دیدید تگم کنید خوشحال میشم کمک کنم💘این کاربری سومه 

تو نمیدونی اون مادر چ شرایطی داره شاید روز خوبی نداشته چمیدونم ی اتفاقی افتاده براشمطمئن باش بعدا از ...

غلط می‌کنه سر بچه داد میزنه 

بس حقشه شوهرش تا جون داره کتکش بزنه بعد از دلش دراره

کاربر قدیمی ام،من از آدما متنفر نیستم،فقط اونایی رو دوست دارم که دوستم دارن ️ ☠️درخواست دوستی ندید ببینم مردا 😏

مادران امریکایی ۷..۸ تا بچه میارن؟😐🙄 هیلاری کیلنتون یک بچه. میشل اوباما ۲ بچه. ملانیا ترامپ ۱ بچه. جیل بایدن ۱ بچه. بازم بگم؟ هرچیزیو تو اینستا باور نکنین

✝️      ❌❌❌❌تاپیک های سال ۱۴۰۰ مال من نیست❌❌❌❌۴۰ سالمه. مجردم و قطعا نمیام اسم اکانتمو بزارم گلابی میقولی . سیمکارت رو خریدم دیدم این کاربریه                    

صد در صد مادری که آرامش داره کمکی داره ،مادر دست تنها ندیدی ولی من تا دلت بخواد دیدم و قضاوتشون نکرد ...

یه بنده خدایی سه قلو داشت دست تنها توی شهر غریب 

با هزارتا مشکلات و تحصیلات آنچنانی هم نداشت (مادر خوب ربطی به تحصیلات نداره واقعا)ولی وقتی می‌دیدم عصبانیتش چقدر حساب شدس و تشر زدنش چطوریه کیف کردم براش آرزو کردم کاش همه مادرا اینطور بودن 

شوهرش هم صبح تا شب سر کار بود 

این خانومو هروقت میبینم دلم میخواد دولا شم زمینو ببوسم از بس فهمیدس 

هر چقدرم از دل بچش دربباره اون خشم و عصبانیت تو مغز بچه هک شده و تا سالیان سال تو مغزشه مگه فراموش م ...

اره فراموش میشه بچه های دهه شصت رو ببین اکثرا میگن ی بار رو کتک خوردن بچگی ولی بازم پدرمادرشونو دوس دارن

اون بچه از همین پدر مادره قلقشو بلدن ناراحت نباشید👌✨

2810