2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

15ساله ازدواج کردم. بله راضیم علتشم اینه من واسه هر چیزی که میخام میجنگم شوهرم عشقم بود به سختی به هم رسیدیم شاید اگر کس دیگه ای همسرم میشد تا حالا ده بار طلاق میگرفتم

خدا لطف کرد و یه پسر زیبا هم بهم داد و من خوشبخت ترینم. 

بحث و مشکل هم توی همه ی زندگیا هست

شوهره من همش میگه مطیع باش ب نظرات من اهمیت نمیده اشتباهشو نمیپذیذه و منم خیلی عصبی و افسرده ام

یک طرفه نمیشه فقط شما گوش بدی بهش یاد بده که زندگی مشترک یعنی همه چیزش با نظر و تصمیم دونفر باشد باشه میدونم سخته خیلی آقایون تکبر دارن و حرف زدن باهاشون سخته کار سختی در پیش داری ولی کم کم تلاش کن اصولا مردا همه چیو ریز ریز و یواش یواش و دیکته وار یاد میگیرن 

فقط 5 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا شکرت از این زندگی زیبا و دوست داشتنی که برام درست کردی انقدر راضیم که خدا خودش می دونه روزی هزاران هزار بار شکرگذارم خدایا 

آرامش برای همه شما دوستان آرزوی قلبی منه الهی آمین

یعنی مثلا چطوری من تاحالا نشده شوهرم بیاد چیزیو از دلم در بیاره همیشه طلبکاره

دعوایی پیش بیادمن قهر میکنم شام نمیخورم اونم میاد میگه بدون تونمیچسبه یا شب حرفی پیش بیاد صبح میاد میگه ول کن فراموش کن 

یک طرفه نمیشه فقط شما گوش بدی بهش یاد بده که زندگی مشترک یعنی همه چیزش با نظر و تصمیم دونفر باشد باش ...

اصلا قبول نداره 

فقط میگه تو زندگی زن باید تکیه کنه خودشو بسپاره و مرد اینجوری با معربونی برا زنش تصمیم میگیره 

اصلا قبول نداره فقط میگه تو زندگی زن باید تکیه کنه خودشو بسپاره و مرد اینجوری با معربونی برا زنش تصم ...

اگر مرد عاقلی هست و درست تصمیم میگیره و همه جوره حمایتت میکنه اشکالی نداره بذار خودش حرف آخر رو بزنه اما در کل مشورت کردن و استفاده از نظر و حرف شریک زندگی خیلی خوبه 

فقط 5 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

قلق هر کسی با یکی دیگه فرق داره، نمیشه یک جور نسخه پیچید.

فقط باید عاشق باشی واز خدا کمک بخوای تا بگذره،

مجردی ومتاهلی هردوش سختی خودش را داره، 

یا حضرت الیاس، سلیمان، خضر ،موسی، عیسی،احمد،ابراهیم،لوط مددی.
خب راز موفقیتشم بگو ک چطور باهم رفتار میکنید

عزیزم انقده پیچ و خم زندگیم رو تی کردم تا به این آرامش رسیدم 

همسر خودت رو خودت می شناسی و اخلاقش رو بلدی باید قلق کارهایش رو یاد بگیری اگه آرامش رو  میخوای باید در زندگی یاد بگیری در خیلی از کارها کور و کر باشی 

همشه مقایسه میکنه زنای دیگه فلانن تو فلان نیستی منم عصبی میشم

چه بد!

میدونه که از این رفتارش ناراحت میشید؟

خصوصیات ظاهری؟ یا اخلاقی؟

عاشق شده‌ام.شکست خورده‌ام. پیروز شده‌ام.اشتباه کرده‌ام.انتقام گرفته‌ام. تحقیر شده‌ام. دوست داشته شده‌ام.به من عشق ورزیده‌اند. زیرابم را زده‌اند. از کار بی‌کار شده‌ام.دستم را گرفته‌اند. سفر کرده‌ام. وحشت کرده‌ام.از ته دل خندیده‌ام.شهری را که دوست داشتم ببینم دیده‌ام. دیوانه‌وار رقصیده‌ام. خدا را گم کرده‌ام. خدا را دوباره پیدا کرده‌ام.سقوط کرده‌ام. در منجلاب دست و پا زده‌ام.نفرت ورزیده‌ام. از خودم متنفر شده‌ام. خودم را دوست داشته‌ام.برای درست کردن اشتباهاتم از جا بلند شده‌ام. برای ادامه‌ی یک زندگی جنگیده‌ام.نفرت‌هایم فروکش کرده‌اند.کتاب خوانده‌ام. فیلم دیده‌ام.فریاد زده‌ام.گریه کرده‌ام. دوست داشته‌ام تا ابد جاودانه بمانم. کسانی از دیدنم هیجان زده شده‌اند. کسی دوست داشته سرم از بدنم جدا شود. مسیرم را پیدا کرده‌ام. بدنم را به سبک خودم دوست داشته‌ام.هورمون‌های مادرانه‌ام فعال شده‌اند.عقل و منطقم غالب شده است.نگذاشته‌ام شکستم را ببینند.و در تمام این مسیر شبیه هیچکسی نبوده‌ام و چیست زندگی جز همه‌ی اینها... 🍂🔮
2810