2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چند ساله ازدواج کردید؟

همه زندگی ها یک دوران بحران داره 

بله من راضیم هرچند اختلاف و بحث هایی داریم ولی احساس خوسبختی و رضایت دارم

ارمنی ها ارمنستانی نیستند لطفا انقدر نپرسید😄براتون بهترین هارو از خداوند طلب میکنم . لطفا اگر مخالف نظر من هستید بهم بگید ولی گزارش نزنید برام . هرجا دیدید من تبلیغ مسیحیت کردم حتما گزارش بزنید . لطفا لطفا قبل اینکه با من ستیز کنید به این فکر کنید که ممکنه تفکر شما برای من غلط باشه و دلیلی نداره حتما بپذیرمش . زیر هر پستی که صلاح دیدید تگم کنید خوشحال میشم کمک کنم💘این کاربری سومه 

مجردم. به مجردی از ۱۰ ،۵۰۰ میدم. 

✝️      ❌❌❌❌تاپیک های سال ۱۴۰۰ مال من نیست❌❌❌❌۴۰ سالمه. مجردم و قطعا نمیام اسم اکانتمو بزارم گلابی میقولی . سیمکارت رو خریدم دیدم این کاربریه                    

باید بگذرید از هم

گزینه دیگ ای نبود،‌بین مجردی و متاهلی

مجردیم نمیتونستم به جای خاصی برسم

تاهل باعث شد دنیام بزرگتر شه

گرچه، سختیهاشو داره

🌿الهي رِضاً بِقَضائِكَ و تَسْليماً لِامْرِكَ وَ لا مَعْبودَ سِواكَ يا غِياثَ الْمُستَغيثين؛ 
آره خداروشکر راضیم بحث که خب طبیعیه پیش میاد چون اختلاف نظر هست ولی در کمال ادب و آرامش صحبت میکنیم ...

شوهره من همش میگه مطیع باش ب نظرات من اهمیت نمیده اشتباهشو نمیپذیذه و منم خیلی عصبی و افسرده ام

2810