2777
2789
عنوان

نیازمند دلداری 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 108 بازدید | 32 پست
الهی حاجت روا باشی اگه خیلی علاقه داری به معلمی برو مدرسه غیر انتفاعی هم میتونی درس بدی

اینکه تمام عشقو علاقمو گذاشتم برا فرهنگیان 🥲ولی نشد ک نشد امشب دیگه دارم میگم خدا چرا منو نمیبینه 

اینکه تمام عشقو علاقمو گذاشتم برا فرهنگیان 🥲ولی نشد ک نشد امشب دیگه دارم میگم خدا چرا منو نمیبینه

باور کن ی شهر دیگه برای نیم ساعت رفتم ک فقط استادمو ببینم ک ی مرحله کارمو پیش ببره. 

خستم دیگه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دنیای دیگه خواهر وای روانشناسی بالینی هم خیلی عالیه 

کالیگولا شده یه هیولا 
دنیای دیگه خواهر وای روانشناسی بالینی هم خیلی عالیه

عشق فرهنگیان داشتم نرفتم 

بخدا خیلی خسته آم 

هر سری میرم از در دانشگاهش رد میشم خودمو پاره میکنم ک فقط نگاهش کنم  

عشق فرهنگیان داشتم نرفتم بخدا خیلی خسته آم هر سری میرم از در دانشگاهش رد میشم خودمو پاره میکنم ک فقط ...

می‌دونی منم یه چیزی رو خیلی میخواستم نشد که بشه آروم آروم کنار اومدم با نرسیدن امیدوارم برسی اگه نشد هم توان عبور ازش رو داشته باشی

کالیگولا شده یه هیولا 
می‌دونی منم یه چیزی رو خیلی میخواستم نشد که بشه آروم آروم کنار اومدم با نرسیدن امیدوارم برسی اگه نشد ...

سه ساله نتونستم حالم عجیب خرابه  نتونستم بگذرم 

نه عزیزم این چه حرفیه امشب اگه یادم موند دعات میکنم موقع زیارت نامه خوندن

دعام کن ک عجیب حالم خرابه 

دلم شکسته هس 

ی جاهایی حضرت زهرا رو قسم دادم 

نذر نمک کردم کووووووش 

دیگه چی بگم 😔💔

2810