2777
2789
عنوان

سوال دارم در مورد کاپ قاعدگی واقعا چطور استفاده مینمایید🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 2006 بازدید | 186 پست
تا شما تعریف میکنید من برم تو سایت ببینم میتونم سفارش بدم نشد از دوستم بخوام کمکم بده ممنون از راهنم ...

تو دیجی.کالا دیروز پریروز تخفیف خورده بود همین برند لیوا

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                       جان جدت به اسمم گیر نده خودم میدونم گند زدم.              فعلا به جز دوستای نزدیک جواب کسیو داخل پیام ها نمیدم💗🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من الان 3 ساله دارم ازش استفاده میکنم تنها توصیم بهت اینکه موقعی ک کاپ و درمیاری میشوری حتما خشکش کن بعد دوباره بذارمن همینجوری میذاشتم عفونت میگرفتم بعد ک خشک میکردم اوکی بودم 

من در اثر خود ار ..... دکترک برم میدونم میگه اسیب دیده با آینه دقت کردم هیچی متوجه نشدم اصلا"😅

نه بابا بعید میدونم دختر خاله رفیقم رفته بود گفته بود با خود ار خیلی کم آسیب میبینی چون خیلی عقبه اون

من متاسفانه این چیزا رو خیلی دیر متوجه شدم خیلی دیر قضیه لک لک ها رو متوجه شدم😂

میترسم یه کاری کرده باشم از روی بچگی البته فشار آب شلنگ توی دستشویی از یه ماما پرسیده بودن قبلا گفته بود اره اونم خطرناکه

من یبار که این کارو انجام دادم کلا عادته همیشمه خون اومد الان خیلی استرس دارم

نه بابا بعید میدونم دختر خاله رفیقم رفته بود گفته بود با خود ار خیلی کم آسیب میبینی چون خیلی عقبه او ...

آره با فشار آب احتمال داره اسیب ببینه

ولی من خودم وسه خودمو مطمئنم

حرف دل در دل بماند بهتر است....

پس خوبه حالا بگیرم تمامی احوالات و پیش امدها را یک روز تاپیک میزنم

از حالا مبارکت باشه 

خدا جووووونم شکرت ❤️ بـخاطر تمام داده ها و نداده هات⁦❤️⁩ میشه واسه سلامتی مامانم و دخترم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍 من به آینده امیدوارم ✨
خودم فکر میکنم آره ولی دکتره بهم گفت یکم خودتو شل بگیر دکتر زنان بهم گفت سوسول

غلط کردن 

روند خود واژینیسموس رو طی کن 

میتونی اطلاعات خوبی از پیج اینستاگرام ماماسایت بگیری

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ حیوانات و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

اینقدر خوب ازش تعریف دادید دلم خواست روزهای عادی هم بذارم 🤣

وای خدایا 🤣🤣🤣🤣🤣

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ حیوانات و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

یعنی طراحی ساخت و‌جنس نسبت به برند فرق داره من فکر میکردم همشون یکی باشند از شرکت های مختلف

بهترینش لونت هست

2810