2777
2789
عنوان

موقع زایمان داد زدید جیغ کشیدید 😐🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 899 بازدید | 81 پست
وای من یکی از همون وحشی ها بودم فکر کنم ۱۲۴ هزار پیامبر خداوند رو صدا زدم😂انقدر گفتم غلط کردم که بچ ...

😂😂😂😂

همه رو کلافه کردی 

درد زایمان خیلی سخته

چادرت را بتکان روزی ما را بفرست/ای که روزی دوعالم همه از چادر توست 🙏ای وای مادرم🖤😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دولتی من واسه خواهرم رفتم به بنده خدا نکرده بودن یه لیوان آب بدن همونجوری رو تخت گفته بودن پایین نیا

به من آب نمی‌دادن دیگه دست یه پرستارم گرفتم گفتم تروخدا یکم آب بده گلوم و لیام خشگن دیگه داشتم از تشنگی میمردم که نیاورد گفتم تروخدا یه دستمال خیس کن حداقل دور دهنمو خیس کنم یه باند خیس کرد آورد برام بازم خوب بود ذهنم و لبم خشک میشد با باند میزدم به زبونم بخدا بغض کردم می‌خوام گریه کنم یادم افتاد 

😏😏😏😏😏می‌خوام اثرانگشت بزنم امضابلدنیستم

خانوما یکی از کاربرا

قبلا گفته بود سرارین شده 

الان میگ طبیعی 

من قشنگ یادمه گفته بود سزارین شد

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.
خانوما یکی از کاربراقبلا گفته بود سرارین شده الان میگ طبیعی من قشنگ یادمه گفته بود سزارین شد

شایددوتا بچہ داره هردوروتجربہ ڪرده

آقاببخش ڪہ سرم گرم زندگیست...دلم براے شما تنگ نمےشود😔😓اللهم صل علے محمدوآل محمد و عجل فرجهم
😂😂😂😂همه رو کلافه کردی درد زایمان خیلی سخته

خیلی خیلی 

انقدر درد کشیده بودم با وجود اینکه عمیقا از تولد فرزندم خوشحال بودم ولی توی همون بیمارستان از همسرم با گریه قول گرفتم که دیگه بچه دار نشم😂😂

ارمنی ها ارمنستانی نیستند لطفا انقدر نپرسید😄براتون بهترین هارو از خداوند طلب میکنم . لطفا اگر مخالف نظر من هستید بهم بگید ولی گزارش نزنید برام . هرجا دیدید من تبلیغ مسیحیت کردم حتما گزارش بزنید . لطفا لطفا قبل اینکه با من ستیز کنید به این فکر کنید که ممکنه تفکر شما برای من غلط باشه و دلیلی نداره حتما بپذیرمش . زیر هر پستی که صلاح دیدید تگم کنید خوشحال میشم کمک کنم💘این کاربری سومه 

چند روز بعد بخیه هاتونو کشیدن ؟بعدش همه چی خوب بود؟

نکشیدم. یه ماه طول کشید تا بیوفتن. الان ۴۰ روزه زایمان کردم هنوز گاهی تیر میکشن

مردا نیاید تو تاپیکم. ریپلای نکنید. لایک نکنید    

من‌ جیغ نزدم خیلی اروم‌ بودم

اگه بچه شما هم دیر حرف زده میشه تجربتونو بگید.پسرم مهر ۱۴۰۰ دنیا اومده هنوز حرف نمیزنه💙برای خونه دار شدن همه یه صلوات بفرستین😍 پسرم الان مامان بابا دده ننه آب شیر داغ نه بله میگه خداروشکر. 
خیلی خیلی انقدر درد کشیده بودم با وجود اینکه عمیقا از تولد فرزندم خوشحال بودم ولی توی همون بیمارستان ...

آخی 😁😁😁😁

من برا بچه ی اولم نزدیک 10 ساعت یه بند درد کشیدم

نزدیک چهار کیلو بود به زور دنیا اومد

چادرت را بتکان روزی ما را بفرست/ای که روزی دوعالم همه از چادر توست 🙏ای وای مادرم🖤😭

به من آب نمی‌دادن دیگه دست یه پرستارم گرفتم گفتم تروخدا یکم آب بده گلوم و لیام خشگن دیگه داشتم از تش ...

وای لامصب خیلی سخته

بعضیا چجوری دلشون میاد اینجوری رفتار کنن

تازه من خواهرم قبل زایمان پول داده بود که بهش اون وسطا یه لیوان آبی دم دستش بدن 

یا حتی بزارن دو قدم راه بره 

2810