2777
2789
عنوان

موقع زایمان داد زدید جیغ کشیدید 😐🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 873 بازدید | 81 پست

زایمان دومم صداے فریادهامو همسرم و برادر ڪوچیڪش شنیدن...فڪرڪردم درهاش برقیہ صدابیرون نمیره😁😅راحت بودم

آقاببخش ڪہ سرم گرم زندگیست...دلم براے شما تنگ نمےشود😔😓اللهم صل علے محمدوآل محمد و عجل فرجهم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره دولتی بود. خیلی وحشتناک بود.من باید سر میشدم ولی بزور و بدبختی طبیعی بدنیااوردنش نمیبخشم و نخوا ...

یمدت بزور زائوندن مد شده بود

واگذارشون به خدا

من خصوصی هم بودم

👈👈👈👈👈👈👈👈پاییز خر است👉👉👉👉👉 مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕باکِل(باکلاس)😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

وحشتناک داد میزدم همسرم هم باهام تو اتاق بود 😁

واقعا؟ مگه توی زایشگاه های ایران راه میدن؟ 😂😐

من مامانم زایمان کرد منو راه ندادن بزور ساکو بردم دیدم ماما خانوما رو تو سالن داره معاینه میکنه😐😐

تو بعضی اتاقا 2،3نفر بودن یک پرده وسطشون بود که اصلا اهمیت نمیداد دکتره اون لامصبو بکشه جلو

درب اتاقا باز همه لنگ در.....  . 

صحرای محشر بود همه لخت و جیغ جیغ کنان و خونی.... 

از اون موقع پنیک گرفتم😂😂

هیچــ
من انقد جیغ می‌کشیدم یبار از درد خودمو پرت کردم از روی تخت پایین همه ترسیده بودن فک کردن افتادم چیزی ...

🤣🤣🤣منم خودم و پرت کردم. اصلا کولی بازی ها دست خود آدم نیس🤣

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردا نیاید تو تاپیکم. ریپلای نکنید. لایک نکنید    

منم آستانه تحملم خیلی بالاس ولی اون موقع از شدت درد هر چی زور زدم که تحمل کنم نشد جوری که خونواده ام اونجا که بودن فکر کردن دارم جون میدم . 

دیگه یه جیغ زدن از خودمون دریغ نکنیم تو اون وضعیت :))

یمدت بزور زائوندن مد شده بودواگذارشون به خدامن خصوصی هم بودم

واقعا من باید سز میشدم خودشون دست میکردن رحممو باز میکردم میخواستم شکایت کنم ازشون دیگه واکذارشون کردم به خدا 

😏😏😏😏😏می‌خوام اثرانگشت بزنم امضابلدنیستم
خیلی صبوری کردمازم تشکر کردنبعضی ها انگار وحشی شده بودندچیز پرت میکردن به همهمن وحشتناک اذیت بودمولی ...

وای من یکی از همون وحشی ها بودم 

فکر کنم ۱۲۴ هزار پیامبر خداوند رو صدا زدم😂

انقدر گفتم غلط کردم که بچه دار شدم که مامانم میترسید نکنه واقعا پشیمون شدم😂

واقعا مردم واااقعا 

ارمنی ها ارمنستانی نیستند لطفا انقدر نپرسید😄براتون بهترین هارو از خداوند طلب میکنم . لطفا اگر مخالف نظر من هستید بهم بگید ولی گزارش نزنید برام . هرجا دیدید من تبلیغ مسیحیت کردم حتما گزارش بزنید . لطفا لطفا قبل اینکه با من ستیز کنید به این فکر کنید که ممکنه تفکر شما برای من غلط باشه و دلیلی نداره حتما بپذیرمش . زیر هر پستی که صلاح دیدید تگم کنید خوشحال میشم کمک کنم💘این کاربری سومه 

اره دولتی بود. خیلی وحشتناک بود.من باید سر میشدم ولی بزور و بدبختی طبیعی بدنیااوردنش نمیبخشم و نخوا ...

دولتی من واسه خواهرم رفتم 

به بنده خدا نکرده بودن یه لیوان آب بدن همونجوری رو تخت گفته بودن پایین نیا

واقعا من باید سز میشدم خودشون دست میکردن رحممو باز میکردم میخواستم شکایت کنم ازشون دیگه واکذارشون کر ...

خدا ازشون نگذره

👈👈👈👈👈👈👈👈پاییز خر است👉👉👉👉👉 مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕باکِل(باکلاس)😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

وای دقیقا اصن دست خودم نبود بعد خجالت می‌کشیدم از کولی بازیام😂😂

اصلا اون لحظه انگار خودت نیستی بند بند وجود آدم درد شدید داره حرفات و حرکات آدم دست خودش نیست 

😏😏😏😏😏می‌خوام اثرانگشت بزنم امضابلدنیستم
2810