2777
2789
عنوان

اولین دیتم کوفتم بهم نداد

| مشاهده متن کامل بحث + 948 بازدید | 91 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب باز یه چیزی میگرفت

بعد از دیدار 3-4 می گرفت

قبلش باهم خیلی تعارف داشتیم

بعد اینکه کمی یخمون باز شد گرفت

به حساب خساستش نذار فرصت بده بعضیا بلد نیستن یا روشون نمیشه

اینجا روند کاهش وزنم  را با استفاده از رژیم ماچا به اشتراک می گذارم. 70 روز رژیم 1200 کالری و 30 روز رژیم زیر 1000

دیت اول مهمه. دختر مردمو ببری خیابون گردی؟

وا بیچاره گفته بریم کجا

توام گفتی فرقی نمیکنه

زبون داشتی باید میگفتی بریم رستوران کافه غذا خوری هرجا

ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥        جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥                باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥                          چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥                  منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥                     کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥            معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥                رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥                                                            جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥            جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم

وا بیچاره گفته بریم کجاتوام گفتی فرقی نمیکنهزبون داشتی باید میگفتی بریم رستوران کافه غذا خوری هرجا

ربطی نداره

طرف باید جداقل یه بستنی ابمیوه ای چیزی میخرید 

ساکت در پیله‌ی خویش به فکر پروانه شدن🦋🫧

من از طریق یه دوستی با یه آقایی که نه کم سن و سال بودن و نه کم تمکن آشنا شدم. ایشون سالها مقیم کانادا بودن با تحصیلات بالا و قرارمون هم دقیقا دیت بود

محل قرارمون جلوی یکی از  پارک ها بود که به هر دو نزدیک باشه و از همون جا تصمیم بگیریم کجا بریم.

ایشون فرمودن همینجا پارک هم خوبه بشینیم. نشستیم و گلوی هر جفتمون خشک شد. آخر سر من بلند شدم و رفتم از بوفه دو تا آب معدنی گرفتم و گفتم گلوی من خشک شد و ایشون اون آب رو یک نفس سر کشیدن و یه آخيش هم گفتن😀

دوست مشترکمون که بعدا باهاش دعوا کزده بود گفته بود دقت نکردم و فکر کنم بد شد. فکرررر کنم. یعنی مطمئن هم نبوده😀

پررو پررو برای قرار دوم هم که تماس گرفت منو از طرف یه دوستی به خونه ایشون برای یه جمع دوستانه دعوت کرد. دیگه مونده بودم چی بگم!!!!

من گذاشتم پای سادگیش. اما تو‌خاستگاری گفت الا بلا چهارده تا سکه. حتی حرف خانواده خودشو گوش نداد. منم ...

الان دوست معمولی شدین باز یا چی

free Palestine 🍉 🇵🇸  https://musicfile.ir/madahi/2956/ مداحی۱             https://kashoob.com/audio/mnkDa/%D مداحی۲

خوبه نگفتم بجاش شناختمش‌. من نباید بگم اون باید دعوت کنه

یعنی سر همین ک‌شاید هواسش نبود یا هیجان داشت یا هر چیز دیگه ک ما نمی‌دونیم ناراحت شدی ؟؟؟

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
ربطی ندارهطرف باید جداقل یه بستنی ابمیوه ای چیزی میخرید

قبول دارم باید میخرید

ولی اینکه نخریده دایل بر خساست نیس

گاهی بعضیا بلد نیستن یاچون شیکمو نیستن یادشونمیره

ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥        جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥                باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥                          چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥                  منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥                     کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥            معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥                رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥                                                            جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥            جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم

من گذاشتم پای سادگیش. اما تو‌خاستگاری گفت الا بلا چهارده تا سکه. حتی حرف خانواده خودشو گوش نداد. منم ...

من یکیو میشناسم

این حتی دیتم نرفته،فقط برای اشنایی با طرف رفته بود پارتنر هم نبودن

پسره سه میلیون براش خرج کرد😂

ساکت در پیله‌ی خویش به فکر پروانه شدن🦋🫧
2810