2777
2789
عنوان

بابام فردا میخواد بره ثبت نام اسنپ 🥺 قلبم داره میترکه

| مشاهده متن کامل بحث + 1028 بازدید | 61 پست

چه اشکالی داره پدر من ۵۵ سالشه بعد بازنشستگی می‌ره اسنپ هم پول در میاره هم حوصله اش سر نمیره و هم تو خونه با مامانم  درگیر نمیشه

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینم میشه اما مسیر نزدیک کرایش به مراتب کمتره و اینکه همون. مسیر نزدیک هم باز خطرنامه تو این جامعه ب ...

اسنپ امنیت راننده و مسافرها رو در نظر گرفته عزیزم از طریق هممون چی پی اس 

خیلی از خانمها دارن کار میکنن 

راه دور نرو 

دمه پدرتون گرم 

خدا بهش سلامتی بده 

این سومین کاربری من هستش  دوبار رو توسط آدمای مریض و به خاطر اینکه مطالب در خصوص زندگی و دغدغه هاش گذاشتم گزارش زدن و تعلیق شدم من از سال ۱۴۰۰ عضو نی نی سایتم
این شرایط برا همه پیش میاد.من شوهرم کارمند بانک بود بعدش رفت تو یه موسسه بعد چند سال جمع شد شوهرم می ...

خدارو شکر

پدر من یک بار ورشکستگی رو تجربه کرده 

ضربه بدی خورده 

هیچ وقت نمی‌خوام دوباره اون روزا برگردن

میشه برای رسیدن به حاجتم برام آیت الکرسی بخونید
نمیگم عزیز اشکالی داره اتفاقا شغل خوبیه ولی بابای من دیگه حوصله این کارارو نداره

اتفاقا بذارید بره و خوشحالم باشید از کار کردنش،چون بابای منم خوب بود بعد که بازنشست شد کم کم داره آلزایمر میگیره،دکتر گفته کاش یک کار پاره وقت داشت و کامل بیکار نمی موند باعث می‌شد دیرتر دچار فراموشی بشه،اگر دقت کنید کشورایی مثل آلمان و چین و کره بعد بازنشستگی دوباره خودشون می رن چند تا شغل دیگه پاره وقت پیدا میکنند،که هم امید به زندگی داشته باشن هم دچار فراموشی نشن

خدابهشون سلامتی و عمرباعزت بده همسرمن ازسرماه تاخرماه کارمیکنه فقط میتونیم باحقوقش کرایه خونه وقسطامونو بدیم برای خرج خونه بعد کارش هرروزم چندساعت اسنپ کارمیکنه چاره چیه با بچه مدرسه ای خدا کمک کنه ما که خودمونو فراموش کردیم فقط بچه و خوردو خوراک لباس و تفریح واینا که ارزو شده😢😢😢

کرایه که من از خونه مامانم تا خونه خودم ۵ کیلومتره ده دقیقه ای میرسیم ۷۰ ،۸۰ تومن هربار میدم ترسوندی ...

من خاطرات خوبی ندارم کلا جند بار سوار اسنپ شدم که همیشه مزاحمت شد یبارم منو علنا داشت میدزدید وسط چراغ قرمز خودمو انداختم پایین

اسنپ امنیت راننده و مسافرها رو در نظر گرفته عزیزم از طریق هممون چی پی اس خیلی از خانمها دارن کار میک ...

خب اوه یهو طرف چاقو بزاره زیر گردنت باید چیکار مرد اون لحظه اسنپ میتونه چیکار کنه؟ من واقعا نگرانم اگه امنیتش تضمین بهش حتما میرم چون خیلی از خانوما ترجیح میدن راننده اسنپ خانوم باشه

2810