2777
2789
عنوان

بابام فردا میخواد بره ثبت نام اسنپ 🥺 قلبم داره میترکه

| مشاهده متن کامل بحث + 1015 بازدید | 61 پست

خوبه که عزیزم بیکار باشن خیلی بده.بابای من ۶۰ سالشه هر جور شده خودشو سرگرم کار میکنه از باغبونی و بنگاه گرفته تا بنایی و کارای ساختمون سازی

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
قربونت برم 1000000 بار خداروشکر کن سالمه شما قرار نیست خرجی بدی به خدا پدر از کار افتاده وحشتناکه بع ...

عزیز دلم من نگفتم شغل بدیه که 

پدر من دیگه حوصله این کار هارو نداره اگه خدایی نکرده به آدم تا اهل بیفته چیکار میخواد بکنه

میشه برای رسیدن به حاجتم برام آیت الکرسی بخونید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا من خیلی راننده خانم میبینم،بعدم مسیرهای نزدیک رو میشه انتخاب کرد ،شاید مسیرهای دور و بزرگراهی خط ...

اینم میشه اما مسیر نزدیک کرایش به مراتب کمتره و اینکه همون. مسیر نزدیک هم باز خطرنامه تو این جامعه به مردا هم رحم نمیکمن چ برسه به زن یا دختر 

عزیز دلم من نگفتم شغل بدیه که پدر من دیگه حوصله این کار هارو نداره اگه خدایی نکرده به آدم تا اهل بیف ...

اصن پیش نمیاد بد به دلت راه نده

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خوبه که عزیزم بیکار باشن خیلی بده.بابای من ۶۰ سالشه هر جور شده خودشو سرگرم کار میکنه از باغبونی و بن ...

بابای من تولیدی داره ولی باورت میشه روزانه کارت خوان به دو تومن هم نمی‌رسه 

اجاره رو بده 

خرج کارگر رو بده به چی میرسه آخه 

اینم میشه اما مسیر نزدیک کرایش به مراتب کمتره و اینکه همون. مسیر نزدیک هم باز خطرنامه تو این جامعه ب ...

کرایه که من از خونه مامانم تا خونه خودم ۵ کیلومتره ده دقیقه ای میرسیم ۷۰ ،۸۰ تومن هربار میدم 

ترسوندیم دختر من همیشه به این شغل فکر میکنم برا خودم☹️☹️☹️

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

دختر گلم خودتو ناراحت نکن همسر منم پنجاه و دو سه سالشه اونم تا چند ماه پیش مغازه داشت از خودش و کلی برو و بیا 

خسته شد مغازه رو دادیم کرایه الان دیدیم پول کرایه مغازه واقعااا کفاف نمیده میره اسنپ 

زندگی همه تو این یکی دو سال زیر و رو شده به لحاظ اقتصادی چاره ایی نیست 

خیلی از کارمند و معلم و حتی مهندس  شم به عنوان شغل دوم میرن اسنپ 

خدا پدرتون و حفظ کنه بله واقعا آدم دلش به درد میاد کسایی که الان وقت استراحتشونه و سالها زحمت خودشون و کشیدن یه عمر باز باید با کار کردن سرو کله بزنن ولی شاید این باعث بشه دچار افسردگی نشن و یکم بیشتر با مردم بجوشن انشاله شما سرکار برین و درآمد خوبی داشته باشین و بتونین جبران کنین لطفا بیشتر بهش محبت کن و کاری کن حالش خوب باشه همیشه 

حق داری غصه بخوری ولی متاسفانه باید بگم سال دیگه ده برابر بدتره . با این طرح بنزین که دادن بعید میدو ...

وای نگو 

خودت نمیتونی کار کنی کمک‌خرجش بشی؟

از ماه دیگه اموزشم تموم میشه استخدام رسمی میشم 

ولی بابام به هیچ وجه پول منو قبول نمیکنه 

وگرنه گفتم پس انداز هام رو برداره قبول نکرد 

بابای من تولیدی داره ولی باورت میشه روزانه کارت خوان به دو تومن هم نمی‌رسه اجاره رو بده خرج کارگر رو ...

این شرایط برا همه پیش میاد.من شوهرم کارمند بانک بود بعدش رفت تو یه موسسه بعد چند سال جمع شد شوهرم میرفت بغل دست داداشش کارواش ماشین،بعد یه مکانیکی باز کرد و.......تازه بچه دار نشدنمونم این وسط نگم برات.خیلی سختی کشیدیم.الان حالمون رو به راهه خداروشکر

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
2810