2777
2789
اومدم ببینم کسی هس سه چهارتا داشته باشه فقط فک‌کنم اطرافیان من قحط نسل شده باشن😄

نه ما هم مبتلا به هستیم.

برادرشوهرا و خواهرشوهرام کلا قید بچه رو زدن.

کلا یه دختر من دارم.

یه دختر هم جاری بزرگم.

برادر دیگشون و خواهرشون اصلا بچه ندارن و نمیخوان، سالهاست ازدواج کردن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه ما هم مبتلا به هستیم.برادرشوهرا و خواهرشوهرام کلا قید بچه رو زدن.کلا یه دختر من دارم.یه دختر هم ج ...

برادر من بچش پونزده سالشه یهویی خانمش باردار شده ما همش میگفتیم حتمن اشتباه شده تو این بیست سال اخیر اولین کسیه میبینیم دومی داره میاره 😅

دیگه تصور کن. دوقلو دار باشی. شاغل باشی. بخش خصوصی باشی. مسافته خونه و سرکار زیاد باشه. روزی دو ساعت ...

چرا اینقدر سنگین برداشتی؟

چه شغلی داری؟

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)

می‌دونی بچه اولی. خیلی سخته، بچه دومی هم میاد اوضاع بدتر میشه ، یه روانشناس خارجی می‌گفت از بعد بچه دوم دیگه اوضاع رو روال میوفته ، می‌گفت شما اگه هشت تا بچه بیارید هشت تا بچه رو بزرگ نمیکنید، اونا اجتماع خودشون رو تشکیل میدن ، با هم بازی میکنن ، با هم سرگرمن و در کل سختیشون تک تک نیست ، ولی واقعا انرژی می‌بره از آدم منم خودم یکی دارم روانی شدم 

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
سلام من دخترم سه سالشه و هنوز خیلی مستقل نیست تو کاراشمیخوام عمل کنم چشماموچقد نیازه برای استراحت مث ...

سلام و سلامت باشید

یه هفته عینک دودی شب و روز رو چشمته 

نباید خم بشی به چشمات فشار بیاد 

نباید خیلی پای گاز بمونی چشمات گرم بشه

دوستان عمل prkانجام دادم یه مدت نمیتونم بیام سایت غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست

ببین بستگی به بچه داره من والا یه دونه دارم وقت نمیکنم به خودم برسم تازه پنج سال و نیمش هست ولی دوستم دو تا داره یکی همسن پسر من یکی هم بیست روزشه اجاره نشئن هم هست به کاراش هم میرسه چون بزرگه خوبه کاراشو خودش انجام میده کوچیکه هم که تازه دنیا اومده خیلی آروم هست

🌈 متاهل و پایبند به زندگی مشترک💍درخواست دوستی آقایون⛔️

2810