بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام من دخترم سه سالشه و هنوز خیلی مستقل نیست تو کاراشمیخوام عمل کنم چشماموچقد نیازه برای استراحت مث ...
کمکی داری؟؟ اگه مادرت باشه راحتی چون لیزیک کنی تا ۵روز لنز تو چشاته و اصلا نمیتونی زیاد چشاتو باز نگه داری حتما یکی باید باشه که غذاتو اماده کنه و بچتو نگه داره
دوستت دارم مثل! اولین حس گرم لمس دستانت؛همانقدر ارام...همانقدر شرمگین...و همانقدر پورشور...من تورا تا به ابد؛همانقدر بی نظیر دوست خواهم داشت
چرا بخدا که به عرضه ست اونا از خوابشون میزنن و اینقدر زندگي هاشون خوبه من همش غر میزنم و خوابم چقدر ...
من خودمم بچم کوچکه درسم میخونم دنبال کارم هرروز بچم شش صبح بیداره مهدو کلاسو همه چیز ازبیزون همه چیز خوبه ولی از درون رو فشارو استرسم ماه پیش مذیض شدم دکتر گف احتمالن ریشه تو استرس باشه
پنج سال به بالان بچه هاتون؟ الان من از کار خونه خسته نمیشم ، از بس که این بچه نق میزنه و مدام بهانه میگیره خستم ، غذا خوردن هم ک نگم بهتره ، مثلا دو تا بالای پنج سال باشم بنظرم آدم وقت آزادش بیشتره ، بچه های نوپا خیلی انرژی میبرن