کیوووت مدیر عضویت: 1399/03/15 تعداد پست: 595 عنوان آرایشگاه نگین بیوتی شیراز❤️ | مشاهده متن کامل بحث + 11180 بازدید | 423 پست کسی تجربه ای داره بگهمیخام برای عروسیم برم پیششون البته قبلش ایونت میرم و خروج عروسش رو میبینم اما اگر تجربه ای دارید بگین مرسی بوس بوس❤️💋 عروس کوچولو......این عشق رسیدن داشت...🪄🤎💍22.42.10....اگه جوابتو ندادم چون زبون حیوانات رو بلد نیستم وگرنه شستن و پهن کردنت برام کار ی دقیقست😌❤️ 1403/09/04 | 12:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سیندرلایی_در_شب۱ عضویت: 1403/02/12 تعداد پست: 1334 وقتی میخوای برای عروسی ظلا بخری به قیافشون نگاه نکن به گرمشون نگاه کن.بعد ی گروهو بفروش برو خوشگلاشو بخر بقیشو پس انداز.
mouode_nargess عضویت: 1402/12/04 تعداد پست: 1027 از بی شوهری میخای بری زن کسی ک چهارده سال ازت بزرگتره بشی فهمیدم چرا سوختی ب بخت بلندم حسودیت شد😂❤️ بخت بلنددددد😂😂😂😂 زارتفعلا که تو سوختیمن شوهر دارم بیا پیوی عکسامونو بفرستم تا فشار قشنگتر بهت وارد بشه
mouode_nargess عضویت: 1402/12/04 تعداد پست: 1027 از بی شوهری میخای بری زن کسی ک چهارده سال ازت بزرگتره بشی فهمیدم چرا سوختی ب بخت بلندم حسودیت شد😂❤️ خانواده شوهری که ارزشت رو به سکه میدونن😂😂😂😂 لابد هم وزنت سکه دادن و در واقع خریدنت بدبخت
mouode_nargess عضویت: 1402/12/04 تعداد پست: 1027 دلت برای خودت بسوزه اونا منو رو سرشون میزارن من ب کسی فقیر نگفتم سرت داره اذیتم میکنه کاش تو زندگی ... تو چه قدر حرفام سوزوندت که پیگیر تاپیکام شدی 😂😂😂😂🥲🥲🥲اخی بگردم
mouode_nargess عضویت: 1402/12/04 تعداد پست: 1027 اره کلی سرویس تو خواب قایم کردی بیدارشو عزیزم اره عکسشو برات بفرستم تا چشات دراد ببینی خوشبخت واقعی کیه ؟؟
mouode_nargess عضویت: 1402/12/04 تعداد پست: 1027 از بی شوهری میخای بری زن کسی ک چهارده سال ازت بزرگتره بشی فهمیدم چرا سوختی ب بخت بلندم حسودیت شد😂❤️ خانواده ات خواستن از شرت راحت شن تو ۲۰ سالگیت دادنت به یه مرد عرب ، وگرنه کدوم خانواده ای حاضره بچه شو تو ۲۱ سالگی شوهر بده ؟!
گیلاس_گیلاس_گیلاس عضویت: 1403/01/20 تعداد پست: 285 مرسی عزیزم چشم حتما ❤️ زیباترین باغ الوینسالن فرنوش جبیریآتلیه شریفی یا کاخگروه موزیک یونس احمدی اگر ترکی میپسندیاگر لر هستین که جاسم خدارحمی البته اگر بیاددیجی هم علیرضا خوبه محمد پایدار هم خوبههمشون پیج دارن
گیلاس_گیلاس_گیلاس عضویت: 1403/01/20 تعداد پست: 285 وای من رفتم معالی آباد یه سالنی چقد پز داد فلان ومانم آرایش صورت اوکی بود ۱۰ سال پیش ولی قشنگ رید به ... سلام خوبین؟کدوم سالن رفتین؟اذین؟اوتانا؟
گیلاس_گیلاس_گیلاس عضویت: 1403/01/20 تعداد پست: 285 خیلی برو بیا هنوز وقت داری لباست بنظرم اگه شد بخر مثل من نرو بگیر بعد پشیمون بشی کسی قبلش پوشیده بالاخره لباس بخره یا اجاره کنه؟
گیلاس_گیلاس_گیلاس عضویت: 1403/01/20 تعداد پست: 285 میس مارتینی و مریم بهزادی رو در نظر دارم اما خریدنی نه چون بعدش رو دستم میمونه🥲 میتونی توی دیوار بفروشی یا بدی به مزون های سطح شهر برات اجاره بدن یا بفروشن
گیلاس_گیلاس_گیلاس عضویت: 1403/01/20 تعداد پست: 285 میس مارتینی و مریم بهزادی رو در نظر دارم اما خریدنی نه چون بعدش رو دستم میمونه🥲 مزون مرجان هم برو یه سر.قیمت خاش مناسبه
گیلاس_گیلاس_گیلاس عضویت: 1403/01/20 تعداد پست: 285 مرسی از همتون عزیزای خوشگلم آرایشگاه داماد انتخاب کردی؟من چیزای که بهت گفتم بهترینهاگر داماد رو انتخاب کردی لطفا به منم بگو؟
کیوووت مدیر استارتر عضویت: 1399/03/15 تعداد پست: 595 زیباترین باغ الوینسالن فرنوش جبیریآتلیه شریفی یا کاخگروه موزیک یونس احمدی اگر ترکی میپسندیاگر لر هست ... مرسی فداتشم خیلی کمک کردی بهم عروس کوچولو......این عشق رسیدن داشت...🪄🤎💍22.42.10....اگه جوابتو ندادم چون زبون حیوانات رو بلد نیستم وگرنه شستن و پهن کردنت برام کار ی دقیقست😌❤️
کیوووت مدیر استارتر عضویت: 1399/03/15 تعداد پست: 595 خانواده ات خواستن از شرت راحت شن تو ۲۰ سالگیت دادنت به یه مرد عرب ، وگرنه کدوم خانواده ای حاضره بچه ... عزیزم میخای بریم تو کار خرید و فروش خودت و خونوادت😂😍اره گلم خاستن از شرم خلاص شن خوشبخت ترین دخترم کردن توعه بی چاره ک خونواده بیعرضت بدبختت کردن چی عروس کوچولو......این عشق رسیدن داشت...🪄🤎💍22.42.10....اگه جوابتو ندادم چون زبون حیوانات رو بلد نیستم وگرنه شستن و پهن کردنت برام کار ی دقیقست😌❤️
کیوووت مدیر استارتر عضویت: 1399/03/15 تعداد پست: 595 آرایشگاه داماد انتخاب کردی؟من چیزای که بهت گفتم بهترینهاگر داماد رو انتخاب کردی لطفا به منم بگو؟ داماد نه گلم عروس کوچولو......این عشق رسیدن داشت...🪄🤎💍22.42.10....اگه جوابتو ندادم چون زبون حیوانات رو بلد نیستم وگرنه شستن و پهن کردنت برام کار ی دقیقست😌❤️