2777
2789
عنوان

آرایشگاه نگین بیوتی شیراز❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 10651 بازدید | 423 پست

امان از دست بعضی از خانما 

من دیروز توی تاپیکت بودم تا صفحه ۱۷,۱۸خوندم،هیچ جا بی احترامی ندیدم ازت 

اتفاقا خیلی خوب جواب داده بودی 

بعد ببین چقدر بد صحبت کردن ک دیگ طاقتت تموم شده و ی حرفی زدی حالا بهت هزارتا انگ میزنن

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

اسی پیرو تاپیک قبلیت یه چیز رو واقعا نتونستم بهت نگم . شما النگو سنگین برداشتی که بشه پس انداز زندگی مشترک!!! اون وقت پرایدی که از خودت بود رو نیاوردی تو زندگی مشترک؟ یه نظرم سیاست خوبه ولی بدجنسی نه !!!  نیتت رو صاف کن وگرنه خیرشو نمیبینی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان فعلا بچه ای ذوق زده ای فکر میکنی چی و کی گیرت اومده🤣🤣🤣🤣 چند سال بعد میفهمی

عزیزم هزار سالم بگذره زبونم لال محتاج نون شبمم بشم خداروشکر میکنم ب عشق زندگیم رسیدم فقط همین برام مهمه

عروس کوچولو......این عشق رسیدن داشت...🪄🤎💍22.42.10....اگه جوابتو ندادم چون زبون حیوانات رو بلد نیستم وگرنه شستن و پهن کردنت برام کار ی دقیقست😌❤️

چرا انقدر عقده ای هستی که فک میکنی همه چشم دوختن به النگوهات ؟ به خدا که النگوهات منو یاد النگوها ۴۰ ...

انقد پیگیر بودی ک تاپیکمم قفل کردم پریدی اینجا باشه بشین تا مفت بهت بدن عقده ای شمایی ندیدی عزیزم❤️

عروس کوچولو......این عشق رسیدن داشت...🪄🤎💍22.42.10....اگه جوابتو ندادم چون زبون حیوانات رو بلد نیستم وگرنه شستن و پهن کردنت برام کار ی دقیقست😌❤️

امان از دست بعضی از خانما من دیروز توی تاپیکت بودم تا صفحه ۱۷,۱۸خوندم،هیچ جا بی احترامی ندیدم ازت ات ...

عزیزم دیروز هرچی گفتن صدام در نیومد انقد دیگه حرفای بدی زدن مجبور شدم با هرکس مثل خودش باشم

می دونی چیه ؟ همونطور که تو امضات زدی خیلی کوچووولویی.مثل بچه ای میمونی که یه اسباب بازی براش گرفتن ...

باش عزیزم بوی سوختگی میاد😍

خوشحالم ک تونستم با ده بیست سال از شما کوچیک تا تو موقعیتی باشم ک حتا خانوم مسنی مثل شما بعد ی عمر زندگی تو‌موقعیتم نیست و فقط میتونه ببینه و بسوزه❤️😍

اسی پیرو تاپیک قبلیت یه چیز رو واقعا نتونستم بهت نگم . شما النگو سنگین برداشتی که بشه پس انداز زندگی ...

وقتی نامزدم تنها وسیله خونه پدر مادرم همون پرایدی بود ک مامانم با پاداش خدمته سی سال کارمندی تونسته بخرم نیازه بیارم واقعا باید دلم سنگ باشه ماشین رو از زیر پاشون بکشم ببرم تو خونه ای ک بهش نیاز نیست

چراغی که ب منزل رواست ب مسجد حرومه عزیزم من بدجنس نیستم

اسی الان داشتم تاپیک قبلیتو میخوندم تو پربازدیدا بود.خواستم بگم النگوهات خیلی قشنگه.مبارکت باشه عزیز ...

مرسی قربونت برم ممنون

ولکن بابا بچه است 😂😂 می بینی که خودش تو امضاش زده عروس کوچولو🤣 یه ذره بچه رو گرفتن براش النگو خری ...

عزیزم من هزار سالمم بشه یکی یدونه پوست گردو هدیه بهم بده ذوق زده میشم مثل شما از بدبختی دیگران باید ذوق کنم ک بشم بزرگ؟

خانوما صد سالشونم بشه عاشق طلا میمونن مگر ک مثل شما عجیب باشن

چرا انقدر عقده ای هستی که فک میکنی همه چشم دوختن به النگوهات ؟ به خدا که النگوهات منو یاد النگوها ۴۰ ...

از تاپیکای قبلم داری زر زر میکنی ببیند دهنتو عقده ای کسی هست ک مثل تو نداشته باشه ن منی ک ریخته برام😍❤️

می دونی چیه ؟ همونطور که تو امضات زدی خیلی کوچووولویی.مثل بچه ای میمونی که یه اسباب بازی براش گرفتن ...

از بی شوهری میخای بری زن کسی ک چهارده سال ازت بزرگتره بشی فهمیدم چرا سوختی ب بخت بلندم حسودیت شد😂❤️

عزیزم شما کامنتاش تو تاپیک قبل نخوندی ؟ ندیدی چجوری پاچه مردم رو گرفت؟ سر چی؟ سر اینکه یسریا از النگ ...

دلت برای خودت بسوزه اونا منو رو سرشون می‌زارن من ب کسی فقیر نگفتم سرت داره اذیتم می‌کنه کاش تو زندگی خودت بود❤️

فکر میکنه هرکی النگو خوشش نمیاد حسوده! من یه عالمه سرویس قایم کردم، شوهرم هر روز غر میزنه چرا نمیندا ...

اره کلی سرویس تو خواب قایم کردی بیدارشو عزیزم