2777
2789
عنوان

آرایشگاه نگین بیوتی شیراز❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 6071 بازدید | 253 پست
بختیاری‌ها یکی از ایلات ساکن غرب و جنوب غرب ایران به‌شمار می‌آیند. بختیاری‌ها عمدتاً به گویش که یک ...

نمیتونم اینجا توضیح بدم چون صدرصد سوتفاهم میشه

فدای چهارتا دخترام   قربون سه تاپسرام  دور هفت تاتون بگردم   

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

[QUOTE=361773613]سرچ کردم گفته بختیاری لر هست بختیاری‌ها یکی از ایلات ساکن غرب و جنوب غرب ایران به ...

متوجه نشدم 

ینی شما لرنمیدونید؟ خانوادتون یا لطقا منظورتون بختیاری هستن خودشونو لر نمیدونن؟ 

متوجه نشدم ینی شما لرنمیدونید؟ خانوادتون یا لطقا منظورتون بختیاری هستن خودشونو لر نمیدونن؟

گلم  من لرنیستم باتمام احترامی که برا لرهای عزیزقاعلم بختیارررری هستم  

گلم من لرنیستم باتمام احترامی که برا لرهای عزیزقاعلم بختیارررری هستم

اها باشه چرا عصبانی میشید حالا جون دیدیم تو تاپیک هم زده بودید لر و بختیاریا عاشق کبابن گفتم حتماذلر هستید چون کنار بختیاری اوردید کلا هم فک میکردم بختیاری ها لرن

اها باشه چرا عصبانی میشید حالا جون دیدیم تو تاپیک هم زده بودید لر و بختیاریا عاشق کبابن گفتم حتماذلر ...

عصبانی نمیشم اما همه چیزو نمیشه اینجاتوضیح داد جنجال میشه

اها باشه چرا عصبانی میشید حالا جون دیدیم تو تاپیک هم زده بودید لر و بختیاریا عاشق کبابن گفتم حتماذلر ...

لروبختیاری شباهت بسیار زیادی باهم دارن 

اما یک طایفه نیستیم

کلامشکل روانی داریامیگی نظربدین راجع به النگوهام نظرم میدیم میپری به آدمخدابه خانواده شوهرت صبربده ک ...

ولکن بابا بچه است 😂😂 می بینی که خودش تو امضاش زده عروس کوچولو🤣 یه ذره بچه رو گرفتن براش النگو خریدن ذوق زده شده😂😂😂

2810