مشکل روانی نداشتم ک جواب تورو نمیدادمخدا ب اونا صبر نداده ی تیکه جواهر داده ب کوری چشمتمیتونی نظرتو ...
چرا انقدر عقده ای هستی که فک میکنی همه چشم دوختن به النگوهات ؟ به خدا که النگوهات منو یاد النگوها ۴۰ سال پیش زنداییم میندازه همین الان مفت هم بدی نمیندازمش قسم میخورم 😂😂😂
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
می دونی چیه ؟ همونطور که تو امضات زدی خیلی کوچووولویی
.مثل بچه ای میمونی که یه اسباب بازی براش گرفتن ، هر کی ام از اسباب بازیش ایراد میگیره ناراحت میشه و قهر میکنه، یا فکر میکنه همه دارن بهش حسودی میکنن ، مطمئن باش الان دوره زمونه ای نیست که کسی طلا نداشته باشه ، هممون خریدیم و جمع کردیم الان مدل به مدل داریم. تو فکر خودت باش و ازین عقده سعی کن در بیای😍😘 خودت در عذابی بیشتر😂💞
عزیزم اینطوری نگو تازه عروسه باید بهش بگی مبارکت باشه وبه خوشی استفاده کنی
عزیزم شما کامنتاش تو تاپیک قبل نخوندی ؟ ندیدی چجوری پاچه مردم رو گرفت؟ سر چی؟ سر اینکه یسریا از النگوهاش خوششون نیومد!!! اونوقت این نی نی کوچولو به همشون گفت حسود و فقیر و ندار و ....کلی حرف زشت دیگه که فقط از دهن بچه بی عقل در میاد!! کسی که النگو نمیندازه فقیره ؟ من کلی سرویس خریدم برای سرمایه گذاری و هیچ کدومو نمیندازم چون یه موقع کسی دلش نخواد، اونوقت این بچه اومده کل دارایی عمرشو به اشتراک گذاشته ، بعد به هر کی که خوشش نمیاد میکه حسود !
خدا فقط به خانواده شوهرش رحم کنه🫤..... دلم براشون میسوزه 🥲😂
عزیزم اینطوری نگو تازه عروسه باید بهش بگی مبارکت باشه وبه خوشی استفاده کنی
فکر میکنه هرکی النگو خوشش نمیاد حسوده! من یه عالمه سرویس قایم کردم، شوهرم هر روز غر میزنه چرا نمیندازی! میگم خوشم نمیاد! الانم از النگوهای ایشون خوشم نیومد.. چون خوشم نیومد ینی حسودم ؟🤣🤣🥲 این فقط منطق یه دختر بچه است و بس