2777
2789
عنوان

پوست من بدون روتین پوستی 📸🌱🤍🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 28631 بازدید | 830 پست
فعلا که حدود ۲۰ روزه تزریق کردم تاثیر زیادی نداشته اما پوستم کمی فقط کمی سرحال شده اونجوری که فکر کن ...

منم قصد داشتم اما خیلیا گفتن نسبت به قیمتش اصلا تاثیر مشهودی نداره این شد که منصرف شدم 

راستی شما نظرت درباره لیپوماتیک اندام یا همون پیکر تراشی چیه من خیلییییی دوست دارم انجام بدم اما میگن وحشتناک هست عملش و دردش من موندم پس چطور آنقدر این عمل زیاد شده انجام میدن‌

درباره پروتز سینه هم چیزی میدونی یا اطرافیانت انجام دادن راضی بودن. ؟ دردش چقدر بوده ؟

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
منم قصد داشتم اما خیلیا گفتن نسبت به قیمتش اصلا تاثیر مشهودی نداره این شد که منصرف شدم راستی شما نظر ...

اره منم شنیده بودم خیلی انتظار بالایی نداشته باش اما دیگه سنم بالا رفته به هر حال گفتم انجام بدم اما فعلا تا نتیجه نرسیدم توصیه نمیکنم شما رو تو تاپیکهای دیگه هم میبینم اگر نتیجه اش رضایت بخش بود بهت میکم 

بله این عملها زیاد هست و روز. به روز هم بیشتر میشن اره اطرافیانم زیاد این عملها رو انجام دادن و دارن انجام میدن پروتز سینه که چند سال پیش میخواستم انجام بدم و خداروشکر منصرف شدم خواهرم پیش یکی از بهترین پزشکان تهران با جنس خوب پروتز گذاشت البته خواهرم مجرده و افتادگی نداره فقط کوچیک بود عمل راحتی بود درد خاصی نداشت اصلا جای بخیه معلوم نبود و نیست تا الانم هیچ مشکلی پیش نیومده اما خوب خواهرم میگه این عمل اشتباهه ارزشش رو نداشت با لینکه نتیجه خوبه درد خاصی هم نداشت اما بازم میگه عمل الکی هست 

در مورد لیپوکاتیک و پیکرتراشی هم همینجور به وفور دارن اطرافم انجام میدن هر روز میگن راستی فلانی هم پیکرتراشی و ابدومینو کرد ببینم نتیجه اش چی میشه 

برای چه مشکلی میخوای پیکرتراشی کنی ؟برای چاقی و اضافه وزن ؟کجاهاتو میخوای لیپو کنی ؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره منم شنیده بودم خیلی انتظار بالایی نداشته باش اما دیگه سنم بالا رفته به هر حال گفتم انجام بدم اما ...

نه برا فرم اندامم که قشنگ تر بشه بعد زایمان زیر شکم دارم یکم که هیچ جوره درست نمیشه فقط با ابدو خوب میشه ولی فیلماشو که میبینم بدنم ریش میشه سرتاسر شکم بخیه میخوره میترسم برم سمتش اونایی که انجام دادن از دردش چیزی نگفتن

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
اره منم شنیده بودم خیلی انتظار بالایی نداشته باش اما دیگه سنم بالا رفته به هر حال گفتم انجام بدم اما ...

پروتز خیلیییییی دوست دارم بذارم بازم از اونم میترسم حس می‌کنم خیلی درد  داشته باشه

همون ژل اداپالن از داروخونه بگیر اون ارزونهو ماسک خاک رس خوبه

سلام عزیزدلم 

میشه یه محصول برای ترک پوستی ک دوهفته است زدم ،معرفی کنی

خیلی گرون نباشه البته 

اسم کاربری همینطوری ثبت شده

مصی جون میگم که میخوام موهامو کوتاه کنم از نوع پسرونش ، طبق خواهش همسرجان 

مطمئنم اگه کوتاهش کنم بعد از هر حمام این موها پف میشن مثل یال شیر 

شما پیشنهادی دارید که اینجوری نشه؟

حقیقتش پسر عمو شوهرم متخصص پوست هست میگه اینا فقط تبلیغن

آره طرف میگفت الان هشتاس تا یکی دوسال دیگه میشه چارده تا بعد هی پوست رو به اینا عادت میدن ی چیز میزنن ی مشکل رو برطرف میکنه ی مشکل دیگه درست میکنه باز چیز جدید میزنن که اون مشکل جدید برطرف شه همینجور هییی اضافه میشه بهش

سلام عزیزدلم میشه یه محصول برای ترک پوستی ک دوهفته است زدم ،معرفی کنیخیلی گرون نباشه البته

عزیزم ترمیم کننده لافارر

روغن زیتون

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
مصی جون میگم که میخوام موهامو کوتاه کنم از نوع پسرونش ، طبق خواهش همسرجان مطمئنم اگه کوتاهش کنم بعد ...

عزیزم ماسک مو بعد حمام بزن

گلیس یا هانادی

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
اسی من مچ دستم به پایین تیره شده کاملا تفاوت رنگ پیدا کرده نسبت به بقیه دستم شما چه کرمی پیشنهاد ...

لوسیون روشن کننده ام کیو خوبه

سلام عزیزم شبت بخیرمن از مربی باشگاهم رژیم غذایی گرفتم در کنارش گفت باید این ویتامینارم مصرف کنم.هر ...

سلام عزیزم

والا این حجم از ویتامین اصلا لازم نیست

بدن ما از غذاها تا حد زیادی ویتامین هارو میگیره

حالا شما تست بده اگه کمبود خاصی داشتی ویتامین بخور

منیزیم برلی بعد باشگاه بخوری خوبه

خواستم بگم خیلی وقته شما رو میشناسم و واقعا آدم باشخصیت و با فرهنگی هستین، صحبت کردنتون و دوست دارم� ...

عزیزمممم نمیدونی چقد خوشحال شدم😍💕💕💕ممنونم واقعا

عزیزم نظرت در مورد ضدآفتاب ژیناژن چیه

خوبه تستش کردم