2777
2789
عنوان

پوست من بدون روتین پوستی 📸🌱🤍🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 18832 بازدید | 596 پست
ازلادرم من استفاده میکنم خوبه؟؟راهکاری ارزون تر منظوره یا خونگی باشه ❤️

همون ژل اداپالن از داروخونه بگیر اون ارزونه

و ماسک خاک رس خوبه

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی زیبارو❤️

❣️😍

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
دقیقا

😅

سلام عزیزم شبت بخیر

من از مربی باشگاهم رژیم غذایی گرفتم در کنارش گفت باید این ویتامینارم مصرف کنم.

هر شب یه قرص مگنی فورت یا منیزیم

روزی یه عدد قرص اهن همراه وینامین سی دو ساعت بعد غذا

قرص د ۳. دو هفته یکبار

قرص امگا ۳ هر روز بعد ناهار

ویتامین ب۱۲ بعد ناهار
ویتامین ب یک ۳۰۰ بعد ناهار

قرص یونی زینک  و کروم و سیستین ب ۶ بعد صبحانه

حالا سوال من اینه ، اینهمه ویتامین ضرر نداره؟

و اگر نخورمشون روند کاهش وزنم ممکنه کند بشه؟

به من دکتر گفت بیا برند الیاکسین بزن هر سی سی هشت تومن شما اسم برندت رو یادت نیست ؟

ن متاسفانه

اسم برندها تو ذهنم نمیمونه انقدر ک دغدغه کارمو دارم

من پیش دکتر مهریان رفتم

کلینیک سمت جردن

اسم کلینیک هم فعلا یادم نیست😂😂😂

بنظرم الیاکسین هم جزو بهترین هاست

اون زمانا ک تحقیق میکردم اسمشو زیاد میگفتن

کدوم کلینیک پرسیدی؟

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
ن متاسفانهاسم برندها تو ذهنم نمیمونه انقدر ک دغدغه کارمو دارممن پیش دکتر مهریان رفتمکلینیک سمت جردنا ...

من میخواستم صورتمو جراحی لیفت کنم یعنی با برش طولی از بغل گوش با جراحی کامل صورتمو بکشم بعد رفته بودم چند تا دکتر و در نهایت رفتم کلینیک دنیز تو خیابون فرشته که خیلی تعریفش رو شنیده بودم جراحش بهم گفت هنوز صورتت جا داره برای جراحی لیفت هر چی اصرار کردم که من میخوام جراحی کنم گفت اگر الان صورتت رو جراحی کنم تغییر خاصی نمیکنی ناراضی خواهی بود بهم گفت برو مزوژل سوپرهیدرو جالپرو بزن و فیلر زیر چشم لازم داری بهم پیشنهاد الیاکسین داد هر سی سی هشت و نیم 

اما الان قیمت الیاکسین رو تو سایت ترب چک کردم دو سی سی میشه حدود هشت تومن یعنی کلینیک دنیز خیلی بهم بالاتر گفت 

احتمالا خودم فیلر رو میخرم بعد میبرم کلینیک بهرویان تو قیطریه برام تزریق کنه

سلام عزیزم شبت بخیرمن از مربی باشگاهم رژیم غذایی گرفتم در کنارش گفت باید این ویتامینارم مصرف کنم.هر ...

سلام من فقط می دونم خوردن مکمل منیزیم برای بیمارانی که گرفتگی شدید عضله دارند در حدی که  باعث کاهش توان حرکتی بشه تجویز می‌کنند چون این مکمل روی ماهیچه های قلب اثر میگذاره مصرفش باید با تجویز پزشک باشه

از متخصص کمک بگیرید

اندکی صبر سحر نزدیک است