بچه ها من هنوز جدا نشدم ولی میخوام جدا بشم پدر بزرگم حقوق تامین اجتماعی داشت بعد فوتش رسید به یکی از دختر عموهام بعد نوه هم اعتیاد داره با این حقوق مواد میکشه و خلاصه میخوره میره بعد خیلی مجردی سعی کردم حقوق رو به من بدن عموم رفته بود پرس وجود کرده بود میگفت نمیشه چون بعد فوت پدربزرگ به دنیا اومدم حالا راست یا دروغ حالا اگه بخوان جدا بشم حداقل نصف حقوق رو هم به من بدن خوبه چون شرایط مالی خوبی ندارم کجا باید برم بپرسم مدارکی از پدربزرگم ندارما شناسنامه یا گواهی فوت و اینا همه دست عموم هست اونم نمیده باید چیکار کنم و کجا برم؟
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
کسی میدونه حقوق مرد به زن دومش که ازش بچه ام نداره میرسه یا نه؟تصمیم دارم بعد فوت پدرم از شوهرم سوری ...
یک سوم ب شما میرسه
اما این رو هم بدون که هر چند ماه یک تحقیقات مخفی از شما میشه که در صورت فهمیدن اینکه ک طلاق شما سوری بوده و شما با همسرتون در ارتباط هستین حقوق شما قطع خواهد شد