2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه میشه زن بیوه هم حقوق شوهر اولو بگیره هم از بیمه ی شوهر دوم استفاده کنه؟

اره 

همسر دوم برای خانم لیست بیمه رد نمیکنن و زیر پوشش بیمه ای ایشون قرار نمیگیرن 

اکثرا ک اینجور ازدواج میکنن آقا سنشون زیاده و بازنشسته شدن 

خانم حقوق خودشون رو دارن و آقا حقوق خودشون 

راستش من پنج ساله این مورد رو ندیدم ک خانم بیان تحت پوشش آقا و راضی بشن ک حقوقشون قطع بشه

خب میرن دلیل طلاقو جست و جو میکنن همین جوری نمیدن گفتم اگر ناشزه شده باشه نمیدن بعدم تحقیقات هست که ...

بله تحقیقات انجام میدن و حتی نا محسوس محل زندگی خانم رو زیر نظر میگیرن ک آیا آقایی با ایشون رفت و آمد دارن یا خیر

سلام عزیزم شمارش رو بهم میدی

ببین تو گوگل سرچ کن: کارمنتو(اسم سایت کارمنتو هست)

بعد برو قسمت مشاوره بیمه و قانون کار

بعد اسم مشاورای مختلف میاد آقای محمد تقی اهورایی رو انتخاب کن...

به خدا منو خیلی خوب راهنمایی کرد اگه راهنمایی ایشون نبود حقم پایمال میشد

واقعا به قوانین وارده

اره همسر دوم برای خانم لیست بیمه رد نمیکنن و زیر پوشش بیمه ای ایشون قرار نمیگیرن اکثرا ک اینجور ازدو ...

خب پس بگو ایشون حقوق خودشو داره مرده هم حقوق خودش میمونه بیمه که میتونه خودشو بیمه خویش فرما کنه یا بیمه سلامت

عزیزم یکی از اقوام ما اینکارو کرد و الان شوهرش همسر دوم هم داره . سوری طلاق گرفتن شوهره رفت با یکی د ...

حالا منم یچیز گفتم این کارو که نمیکنم ولی زورمم میاد زن بابام صاحب چیزایی بشه که مادرم سختیش رو کشید

ولی اگه بهش زنگ زدی شرایط رو کامل براش توضیح بده

مثل اینکه پدر خودت زنده هست یا نه؟!

یا اینکه قبلا تحت تکفل پدربزرگت بودی یا نه؟! و سایر مسائل...

خلاصه با جزییات بگو تا درست راهنماییت کنه!

من که خودم ازش راضی بودم تو سایت کارمنتو هم بیشترین تعداد مشاوره تامین اجتماعی رو داره