2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم منم در رابطه با تامین اجتماعی به یه مشکلی برخورده بودم همه غلط راهنمایی ام میکردن یه سایتی پیدا کردم تو اینترنت به اسم "کارمنتو"

مشاورای مختلفی داره من از مشاورای بیمه و قانون کارش مشاوره گرفتم و عالی راهنماییم کرد

همه منو ناامید کرده بودن ولی اون گفت چه کار کنم که بیمه شاملم بشه؟!

من خودم از آقای محمد تقی اهورایی تلفنی مشورت گرفتم و خدا حفظش کنه درست منو راهنمایی کرد

اگه خواستی تو هم بهش زنگ بزن

حتما پدرش کلکی زده وگرنه یکی از دوستانمون دو تا خواهرن یه برادر که یه خواهر مطلقه است اما درآمد داره ...

الان قانون شده ۳ساله که اجازه میدن نوه های دختری از حقوق پدربزرگ استفاده کنن ولی کلی شرط داره اولیش تحت کفالت پدربزرگ بودنه بعدم مجرد و نداشتن شغل به سن کاری ندارن 

دوستت دارم   مثل! اولین حس گرم لمس دستانت؛همانقدر ارام...همانقدر شرمگین...و همانقدر پورشور...من تورا تا به ابد؛همانقدر بی نظیر دوست خواهم داشت

من یه شهر دیگه هستم سمت ملایر دختر عموم اینا یه شهر دیگه و اشهر پدری دور هستم اینجا میشه برم بپرسم د ...

من مشهدم اگه اینجا بودی میشد یک کمکهایی بهت بکنم 

اره عزیز شما هر شهری بری جواب میدن بهت 

اما از الان بهت بگم باید کفش فولادی بپوشی برای گرفتن حقت 

اصلا کوتاه نیاه و دنبالش برو 

البته در صورتی برو که طلاق گرفته باشی وگرنه بی فایده س و انگ اینو بهت میزنن که سوری طلاق گرفتی

توبعدازطلاق بروکانون بازنشستگان احتمالا شامل تو هم میشه باشناسنامه برو راهنمایی میکنن

شاملش نمیشه چون تحت تکلف پدربزرگش نبوده

دوستت دارم   مثل! اولین حس گرم لمس دستانت؛همانقدر ارام...همانقدر شرمگین...و همانقدر پورشور...من تورا تا به ابد؛همانقدر بی نظیر دوست خواهم داشت

به نوه هم میرسه.فکر نکنم ربطی به تولد شما داشته باشه.اگه فرزند پدربزرگتون قبل ایشون فوت کرده باشه ارث بهشون نمیرسه. دختر عموت هم بی سرپرست هست؟ یعنی تحت تکلف پدربزرگت بوده؟

کسی میدونه حقوق مرد به زن دومش که ازش بچه ام نداره میرسه یا نه؟تصمیم دارم بعد فوت پدرم از شوهرم سوری ...

تا جایی که اطلاع دارم تقسیم میشه 

یعنی سوری هم طلاق بگیری نمیتونی همه حقوق و بگیری

کاربر قدیمی معتاد به نی نی سایت
2810