2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تازه همزمان ک حقوق پدرتون رو میگیره ایشون حق ازدواج هم دارن چند ساله قانون برای همسران این اجازه رو ...

این دیگه خیلی زور داره بابام هیچی نداشت صفر بود از شکم و لباس ما بچه هاش و مادرم گرف خونه و باغ و ویلا و ماشین دار شد ما هیچ کیفی از مال بابام نبردیم یهو یه زن دیگه اومد شد صاحب همه چیز

چقد سر تلویزیون خریدن بابام عذابمون داد و منت گذاشت حالا خانم روش رو میندازه میریم اونجا نمیذاره روشن کنیم

این دیگه خیلی زور داره بابام هیچی نداشت صفر بود از شکم و لباس ما بچه هاش و مادرم گرف خونه و باغ و وی ...

ببخشید اما مقصر اون خانم نیستن که پدرتون محبت رو از شما دریغ کردن 

اگر پدر شما میخواست برای شما هزینه کنه اون خانم چیزی نمیتونست بگه چون شما بودین ک ایشون امده 

پس پدرتون نخواستن

ببخشید اما مقصر اون خانم نیستن که پدرتون محبت رو از شما دریغ کردن اگر پدر شما میخواست برای شما هزینه ...

آره قبول دارم پدرم نامرد و عوضی و نکبت و اصن هزچی بگم کمه ازش بیزارم فقط بمیره دیگه به زنش سرویس نده برام کافیه

کسی میدونه حقوق مرد به زن دومش که ازش بچه ام نداره میرسه یا نه؟تصمیم دارم بعد فوت پدرم از شوهرم سوری ...

عزیزم یکی از اقوام ما اینکارو کرد و الان شوهرش همسر دوم هم داره . سوری طلاق گرفتن شوهره رفت با یکی دیگه ازدواج کرد الان باهم زندگی میکنن یکی طبقه اول ایشونم طبقه دوم.همیشه هم میگه خودم کردم که لعنت بر خودم باد به خاطر حقوق پدرش زندگیشو با زن دیگه ای تقسیم کرد

دوستت دارم   مثل! اولین حس گرم لمس دستانت؛همانقدر ارام...همانقدر شرمگین...و همانقدر پورشور...من تورا تا به ابد؛همانقدر بی نظیر دوست خواهم داشت

تازه همزمان ک حقوق پدرتون رو میگیره ایشون حق ازدواج هم دارن چند ساله قانون برای همسران این اجازه رو ...

اون در صورتیه که ناشزه بودن همسر معلوم بشه وگرنه کشککی نیست ازدواج 

اون در صورتیه که ناشزه بودن همسر معلوم بشه وگرنه کشککی نیست ازدواج

نه عزیزم قانونش سال ۹۵ فک کنم آمد 

چون اکثرا خانمهایی ک همسراشون فوت کرده بودن از ترس قطع شدن حقوق ازدواج نمیکردن و برای نیازشون میرفتن دنبال هرزگی این قانون آمد ک کسی که همسرش فوت شده میتونه دوباره ازدواج کنه و حقوق همسر قبل رو هم دریافت کنه 

نه عزیزم قانونش سال ۹۵ فک کنم آمد چون اکثرا خانمهایی ک همسراشون فوت کرده بودن از ترس قطع شدن حقوق از ...

من میگم مردی نمیتونه بدون اجازه زن اول زن بگیره شما در مورد خانم های بیوه میگی...والا به من ربطی نداره اما اون زن دیگه چی کم داشته رفته دنبال صیغه شدن زن بیوه در هر صورت بعد عده میتونه ازدواج کنه حالا اگر شوهر دوم بیمش کنه معلومه که نمیتونه دیگه حقوق شوهر اولشو بگیره

من میگم مردی نمیتونه بدون اجازه زن اول زن بگیره شما در مورد خانم های بیوه میگی...والا به من ربطی ندا ...

چون ایشون در مورد حقوق همسر پدرشون پرسیدن منم قانون رو بهشون گفتم 

وگرنه ب من مربوط نیس ک پدرشون با اجازه یا بدون اجازه ازدواج کردن .

واسه اطلاعات عمومی میگم که در صورت ازدواج دوم تخت هر شرایطی حقوق همسر اول ب خانم پرداخت میشه

چون ایشون در مورد حقوق همسر پدرشون پرسیدن منم قانون رو بهشون گفتم وگرنه ب من مربوط نیس ک پدرشون با ا ...

اون در صورتیه که بیمه نداشته باشه شوهر دوم داشته باشه که قطعه...بیمه تامین اجتماعی همین جوری درست و حسابی حقوق بازنشسته ها رو نمیده چه برسه به حقوق زن بیوه

2810