2777
2789
عنوان

توی ی رابطه ی یک و نیم سالم اما ب ازدواج ختم نمیشه چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 51996 بازدید | 874 پست
من هشت سال با یک ب اصطلاح ادم بودم اونم میگف شرایطم درست شه سربازی برم کار پیدا کنم ماشین بگیرم همه ...

پسرا کلا جنبه رابطه و دوستیو ندارند علاقه مند به ازدواج سنتی ان و اینکه طرف براشون ناشناخته باشه 

ولی در آخر بد چوبی می‌خورند چون خیال می کنند کسی که انتخاب خونوادشونه ی کیس خاصه اما زهی خیال باطل برا همین بعد ازدواج مجدد دنبال رابطه و خیانت میرن چون تکلیفشون با خودشون مشخص نیس... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسرا کلا جنبه رابطه و دوستیو ندارند علاقه مند به ازدواج سنتی ان و اینکه طرف براشون ناشناخته باشه ولی ...

افرین

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

افسردگیت با شوهر کردن بدتر میشه جدی میگم اصن ی افسردگی داریم افسردگی بعد ازدواج یهو ادم میوفته تو‌مس ...

وآقا همینه من بچه دار نمی‌شود و افسرده بودم کلی مشکل داشتم همش فک میکردم بخاطر مشکل بچه دار شدنه بعدشدرس میشه الان افسرده آرم جون مسئولیتم سنگین تر شده غول افسردگی آدم رو گول میزنه ک از چاه تو چالا میندازه فقط درس بخون خودتو نجاد بده من بخاطر ک از دست خانوادم فرار کنم ازدواج کردم ولی مشکلاتم فقط شکلشون عوض شد و زیادتر شدن و الان سنمم رفته بالا درس بخون لطفاااااا

هیچ امیدی به آمدنش برای خواستگاری نداشته باش تا پیدا شدن یه خواستگار خوب برای رفع نیازت نگهش دار .

آدما و احساسات از نظر شما کالاس ؟ واسه رفع نیاز نگه اش داره؟ عجب

«روانشناس » سوالی داشتید درخواست بدید یا تگم کنید... هر سوالی پاسخ داده نمی‌شود ! ...  تنها افرادی که رنج نمی کشند و ناراحت نمی شوند مرده ها هستند بنابراین ما هنوز زنده ایم!☘️
هیچ امیدی به آمدنش برای خواستگاری نداشته باش تا پیدا شدن یه خواستگار خوب برای رفع نیازت نگهش دار .

واقعا از حرفت چندشم شد یعنی چی واسه نیازش نگهش داره اخه بیشتر عذاب میکشه و تو باتلاق فرو میره 

هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.

حس میکنم زبون بازه . رابطه باهاش نداشته باش دیگه اگه فقط بخاطر این بخوادت خودش میره کم کم. عجب جراتی داری دختر چطور اجازه رابطه دادی فکر بعدناتو نکردی؟؟؟؟؟؟

مردم برق ایگری ایمه دوکل تپاله😐
واقعا از حرفت چندشم شد یعنی چی واسه نیازش نگهش داره اخه بیشتر عذاب میکشه و تو باتلاق فرو میره

بیشتر بنظر میرسه طرف اسی رو بخاطر رفع نیاز نگه داشته

مردم برق ایگری ایمه دوکل تپاله😐

استارتر عزیز 

تمام مشکلاتی که با خون دل نوشتی رو خوندم و بسیار متأثر شدم 

بهت پیشنهاد میکنم اول شرایط رو خودت بسنج 

اگر آدم درستیه 

اگر به لحاظ اخلاقی آدمی نیست که بخواد اذیتت کنه 

و برات ارزش قائلع و نهایتا واقعا تا عید میاد خواستگاری 

نگهش دار ولی از این به بعد قاطعانه باهاش برخورد کن 

محکم بگیر وا نده 

به گذشته هم زیاد فکر نکن 

بودن افرادی بدتر از شما که الان زندگی خوبی دارن 

اگر هم آدم بزن در روییه و اخلاق و احترام و ادب سرش نمیشه و فقط دنبال سو استفادس  همین امشب باهاش کات کن .

ولی حتما باید با یه مشاور خبره مشورت کنی . 

بهم گفت دوست دارم باهم باشیم گفت واسه تولدت آیفون میخرم ینی دروغ گفته؟ گف ک اگه ی درصد بهم نرسیدیم ب ...

در حیرتم از میزان عقلت اسی جان

صد سال سیاه نمیاد بگیرتت خیالت راحت

حیف پاکیت بخدا دستی دستی خودتو بدبخت کردی

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...
بیشتر بنظر میرسه طرف اسی رو بخاطر رفع نیاز نگه داشته

دقیقا دقیقا وگرنه ازدواجی درکار نیست یه مدت بعد میره دنبال یکی دیگه

هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.

بهم گفت دوست دارم باهم باشیم گفت واسه تولدت آیفون میخرم ینی دروغ گفته؟ گف ک اگه ی درصد بهم نرسیدیم ب ...

اعصابم داغون شد با خوندن جمله آخرت😤😤😤

خدا لعنتش کنه لا شی کثافتو میخواد اول گشاد کنه بعد ببره تورو واسه ت بدوزن؟ چرا این مدلی حرف میزنه نمیکشی تو دهنش؟ تورو چی فرض کرده؟

2810