2777
2789
عنوان

توی ی رابطه ی یک و نیم سالم اما ب ازدواج ختم نمیشه چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 40933 بازدید | 810 پست

وقتی با مرد سن بالا وارد رابطه می‌شید این میشه نتیجش

اون فقط دنبال هدر دادن عمر و جوانی تو و رفع نیازهای جنسیشه 

این ارتباط از بیخ اشتباهه اختلاف سنی بالا

ایشون اگه ازدواج کرده بود دخترش حدودا همسن شما بود

ولش کن و دنبال ساختن خودت باش و من بعد با مرد سن بالا وارد رابطه نشو فقط همسن خودت دلتو به چیه این پیر پسر خوش کردی!. الان خانمای سن بالا هم پسر سن بالا قبول نمی کنند شما که دیگه سنی نداری فقط ی وابستگی کاذبه

ولی طرف این کارس ازش بخاطر فریب و اغفال شکایت کن تا بعد شما نره سراغ ی دخترک ساده دیگه و با حرفاش خامش کنه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه جوری برطرف کنه؟؟!!

چیزای سردی بخوره طبعش سرد بشه نهایت نشد خود... هزاران بهتر ازاینه پیش یه ادم هوسباز کثیف خودشو لخت کنه و بعد استفادش ولش کنه و فاتحه روح و روان و جسمش رو بخونه ک

حس شما رو من همون لحظه اول احساس کردم فکر کنم اینجور تلنگر بهتری هست . درسته نزدیکترین راه بهترین را ...

خدا آخر و عاقبتشو به خیر کنه ایشالا که راه درستو بره 

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد

اسی عزیز

دقیقا تو شرایط منی حتی من از بدتر از تو بودم 

ولی مجبور ب ازدواج با کس دیگه ای شدم

میدونی چیشد؟؟؟؟

الان خوشبخت خوشبختم 

بعضی موقع ها میگم خدا بهم لطف داشت

اگ با اون مرد بودم با اون همه فاصله سنی هیچ امیدی ب زندگی نداشتم

تو اوج جوونی من اون تو اوج پیری بود 

اعتماد ب نفسمو داغون کرد 

حتی اگه اومدم خواستگاریت نبااید قبول کنی

منم بخاطر شرایط خیلییی وابستش بودم حتی ۳ ماه بعد ازدواجم همیشه بالشم خیس بود 

ولی الان با گذشت ۴ سال حتی قیافش یادم نمیاد

اون آدم باعث شده افسردگی بگیری

با اینکه میدونی کم کم داری میری تو باتلاق بازم وابستگی نمیزاره بری کنار ک خواهش میکنم این کارو نکن  

همین لطفو الان به خودت بکن و جدا شو و زندگی جدید رو شروع کن 

برا خلاص شدن از تنهایی رو خودتون تخفیف نزارید❌

‏برا خلاص شدن از تنهایی رو خودتون تخفیف نزارید❌

ما با رها ڪردن "آن‌" ڪہ "نیستیم"، "آن" ڪہ "هستیم" را ڪشف می‌ڪنیم.🌿                                                                     💚کمکت میکنم از زاویه دیگه ای بتونی به خودت نگاه کنی💚

نیازو باید از راه درستش برطرف کرد!!! اگرم شرایطش نبود باید کنترلش کرد! من نمیدونم این چه جمله ایه که ...

چقدر بعضی ها احمقن تو سرشون جای مغز💩 دارن که میگن اسی نیاز داشته و رفته نیازشو برطرف کنه واقعا خواهر خودشونم تو اون سن بایکی بدون ازدواج رابطه کامل برقرار کنه همینجور راحت میگن نیاز داشته 

من هشت سال با یک ب اصطلاح ادم بودم اونم میگف شرایطم درست شه سربازی برم کار پیدا کنم ماشین بگیرم همه اینارو گرف از اخرم ی روز بهم خبر داد دارم میرم خاستگاری کسی ک خانوادم انتخاب کردن ب همین راحتی ینی تو این شهر جایی نیس باهاش خاطره نداشته باشم از هرفصلی اهنگی.... 

اره

حالم بهم زدی

مگه عروسک دوست اونی، یکم به خودت ارزش بده

یعنی حلال و حرام خدا سرت نمیشه، رابطه غیر شرعی داشتی حتما انتظار یک خواستگار سالمم داری

هیچ پسری سمت یک دختر دست خورده نمیره اگرم بیاد تابهت شک داره و زندگیتون زهر میشه

دیگه بدتر از این نرو تو منجلاب

چن بار رابطه داشتی؟؟

سریع بدون اینکع بهش بگی برو دکتر زنان ببین اصلا پردت قابل ترمیمه؟؟

بعدم فوری برو ازمایش بیماری های مقاربتی بده 

عٖؒشٖؒقٖؒ تٖؒوٖؒ مٖؒاٖؒنٖؒنٖؒـٖؒבٖؒ لٖؒکٖؒـٖؒہٖؒ شٖؒرٖؒاٖؒبٖؒیٖؒسٖؒتٖؒ رٖؒوٖؒےٖؒ پٖؒیٖؒرٖؒاٖؒهٖؒنٖؒ سٖؒـٖؒ؋ٖؒـٖؒیٖؒـٖؒבٖؒمٖؒ کٖؒـٖؒہٖؒ בٖؒیٖؒگٖؒرٖؒ نٖؒمٖؒیٖؒتٖؒوٖؒاٖؒنٖؒمٖؒ بٖؒپٖؒوٖؒشٖؒمٖؒشٖٖؒؒ
اسی عزیزدقیقا تو شرایط منی حتی من از بدتر از تو بودم ولی مجبور ب ازدواج با کس دیگه ای شدممیدونی چیشد ...

عزیزم ببخش میپرسم ، همسرت گذشتتو میدونه ؟ 

عٖؒشٖؒقٖؒ تٖؒوٖؒ مٖؒاٖؒنٖؒنٖؒـٖؒבٖؒ لٖؒکٖؒـٖؒہٖؒ شٖؒرٖؒاٖؒبٖؒیٖؒسٖؒتٖؒ رٖؒوٖؒےٖؒ پٖؒیٖؒرٖؒاٖؒهٖؒنٖؒ سٖؒـٖؒ؋ٖؒـٖؒیٖؒـٖؒבٖؒمٖؒ کٖؒـٖؒہٖؒ בٖؒیٖؒگٖؒرٖؒ نٖؒمٖؒیٖؒتٖؒوٖؒاٖؒنٖؒمٖؒ بٖؒپٖؒوٖؒشٖؒمٖؒشٖٖؒؒ
2810