یک سال و نیمه توی رابطم اما هر بار بهش گفتم نمیای خاستگاریم میگه بزار شرایطم اکی بشه نمیدونم چیکار کنم افسرده شدم از طرفی خابگاه شهر دیگم و دانشجوعه پیرام اصلا تحمل این شهرو ندارم همش غربت و دلتنگی دچار افسردگی شدم نمیدونم چیکار کنم و کدوم راه درسته
لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بهم میگه میام حتی چنباری هم گفتم خاستگار اومده میگه دلت میاد با کسی غیر من ازدواج کنی میگه میام خاستگاریت ولی نیومده من چطوری بزنم بیرون خیلی وابستش شدم
لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜
افسردگیت با شوهر کردن بدتر میشه جدی میگم اصن ی افسردگی داریم افسردگی بعد ازدواج یهو ادم میوفته تومس ...
اخه وابستشم خیلی بهش وابسته اذیت میشم چون خانوادمم طلاق گرفتن و برادرم باهام دشمنی خونی داره و خونشو ازمون جدا کرده دیگه هیچکسو ندارم فقط دلم ب اون وصله
عزیزدلم، مردارو باید تشنه رسیدن نگه داری، واسه هر موردی...وقتی عطش باشه، تلاش و سماجت برای رسیدن زیا ...
چی بگم میدونم تقصیر خودم بود اشتباه کردم موقعی ک باهم دوست شدیم من فقط ۱۹ سالم بود و پدرو مادرم طلاق گرفته بودن این ۳۳ سالش بود بهم محبت کرد من خر شدم