2777
2789
عنوان

توی ی رابطه ی یک و نیم سالم اما ب ازدواج ختم نمیشه چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 49653 بازدید | 866 پست
من هشت سال با یک ب اصطلاح ادم بودم اونم میگف شرایطم درست شه سربازی برم کار پیدا کنم ماشین بگیرم همه ...

ای خدا ۸ سااااال 

دخترامون چرا اینقدر ساده لوحن خدایا😞

ببین تمام روانشناسا معتقدن رابطه بیشتر از یکسال نباید باشه تکلیف بعد از یک سال باید مشخص بشه چطور این همه ساااال فقط با وعده پوچ میتونین سر کنین؟😿

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای خدا ۸ سااااال دخترامون چرا اینقدر ساده لوحن خدایا😞ببین تمام روانشناسا معتقدن رابطه بیشتر از یکسا ...

به نظر ظخصی من کسی که قصدش مشخص باشه الکی طولش نمیده از همون اول به فکر ازدواج هستش همسر خودم بعد یه ماه دوستی اومد خاستگاریم بعدش خوانواده ها اشنا شدنو عقد کردیم همون اول میدونستم قصدش ازدواجه

پسرم!کارهای زیادی است که درزندگی ات انجام خواهی داد ومن قول می دهم همان طور که در جستجوی رویاهایت هستی همیشه تو را در قلبم نگه دارم. 

به نظر ظخصی من کسی که قصدش مشخص باشه الکی طولش نمیده از همون اول به فکر ازدواج هستش همسر خودم بعد یه ...

*شخصی 

پسرم!کارهای زیادی است که درزندگی ات انجام خواهی داد ومن قول می دهم همان طور که در جستجوی رویاهایت هستی همیشه تو را در قلبم نگه دارم. 

هیچ امیدی به آمدنش برای خواستگاری نداشته باش تا پیدا شدن یه خواستگار خوب برای رفع نیازت نگهش دار .

منظورتون از رفع نیاز چیه؟؟

اون مرتیکه داره سوءاستفاده میکنه بنده خدا استارتر باید خودشو از این منجلاب بکشه بیرون شما بهش توصیه میکنی رفع نیاز کنه؟؟ 

ببخشید رک میگم سگ بشاشه به این رفع نیازی که با یه مرتیکه الدنگ لا شی باشه 

بااجازه....۲صفحه خوندم و چیزی رو ک باید میفهمیدم فهمیدددممممممم...تووو رابطه های دوستی رابطه ج....اشتباههه اصلااا نباید انجام بدی ک شما داشتین ۲گفته بودین خاستگار واسم اومدا اونم گفته دلت میاد ب غیراز من با کسی ازدواج کنیییی...این بخدا گولت میزنه ب پیررر بپیغمبررر گولت میزنههه نذاررررین کسی بهتون دست بزنهههه گول نخوریددد ....همین الان از زندگیت بندازش بیررون 

آقا هستم...پرورده کوردم ایلام خاکمه خاکی گیشت کوردان دلی پاکمه...

ببین گلم در ۹۹ درصد موارد پسرا اصلا با دوست دخترشون که رابطه کامل داشتن ازدواج نمیکنن. این ثابت شده ...

اصلا اینطور نیست

باهاتون موافق نیستم 

اغلب زوجای اطراف من رابطه پیش از ازدواجم داشتن

این ۹۹ درصد کاملا مبالغه ست

هیچ امیدی به آمدنش برای خواستگاری نداشته باش تا پیدا شدن یه خواستگار خوب برای رفع نیازت نگهش دار .

ینی کسی ک داره ازتون سو استفاده میکنه صرفا جهت ن...باید ادامه بدی این چ منطقیه اخه؟؟؟ینی باید ی نامرد همزاه بشی صرفا بخاطر ن...خودت....بنطرتون ادتمه دادن بسشتر و رابطه داشتن وابستگی نمیاره؟؟؟؟قبلا گفتم جلوی ضررو زودتر بگیی منفعته 

اصلا اینطور نیستباهاتون موافق نیستم اغلب زوجای اطراف من رابطه پیش از ازدواجم داشتناین ۹۹ درصد کاملا ...

اغلب زوجای اطراف شما ۱ هزارم درصد این جمعیتم نمیشن پس آمار درسته

اصولاً اخلاق و منش مرد ایرانی با توجه به مذهب و فرهنگ سنتی این مملکت اینه که دنبال دختر دست نخورده ن هرچند خودشون بارها خطا کرده باشن از قضا اطرافیان شما جزء موارد کمیاب و عجیب غریبن

اغلب زوجای اطراف شما ۱ هزارم درصد این جمعیتم نمیشن پس آمار درستهاصولاً اخلاق و منش مرد ایرانی با توج ...

۹۹ درصد شماهم از امار خودت میاد دیگه عزیز 

البته با این که مرد ایرانی اغلب عادت دارن هر گندی بزنن و برای زن فقط خطا می دونن کاملا موافقم

باشه کمیاب و عجیب غریبن😁😅

ببین گلم در ۹۹ درصد موارد پسرا اصلا با دوست دخترشون که رابطه کامل داشتن ازدواج نمیکنن. این ثابت شده ...

بعنوان ی پسرررر موافقمممم نیاز ج ... بعد ازدواج عادی میشهههه بعد ی مدتی چ برسه ب اینکه قبل ازدواج نیازتو برطرف کنی اون شخصی دیگه براش عادی میشی و میگیه همین بود و سرد میشهههه ...من بعنوان ی پسررر چند خط اول پست تونو قبول دارررم

قطعا رابطه داشتی و مزتو حس کرده و دیگ نمیخادت تهش میره اونیو میگیره ک ننش میگه خودتو نجات بده اون بل ...

اینکه دلیل نمیشه خب منم سه سال دوست بودم و رابطه داشتیم تهشم اونی ک ننش اینا گفتن نگرفت و ما ازدواج کردیم  😐

اصلا اینطور نیستباهاتون موافق نیستم اغلب زوجای اطراف من رابطه پیش از ازدواجم داشتناین ۹۹ درصد کاملا ...

ن مبالغه نیست هییییچ کس دختری ک باهاش رابطه داشته باشه رو نمیگیره من اون یک درصد رو میذارم برا اونایی ک آتو دارن از طرف یا اقا رو یجوری ترسوندن و یا فرهنگشون اینجوره مث کشورای غربی ک اونا هم تا حد ممکن دختریو میگیرن ک کمتر رابطه داشته وگرنه امکان نداره این موضوع

شما هم خیلی ساده ای ابجی قشنگم🤍

2810