2777
2789
عنوان

توی ی رابطه ی یک و نیم سالم اما ب ازدواج ختم نمیشه چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 58611 بازدید | 897 پست
آخه...الهی دورت بگردم اصلا نمی‌خوام سرزنشت کنم اما خب به این فکر کردی اگه خانوادت بفهمند و این آقا ه ...

بخدا چشم و گوشم کور و کر شده بودد

لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قربونت برم واست دعا میکنم

فدات بشم 

لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜

اسی خواستی بگو تا ایدی یه روانشناسو بهت بدم با اون صحبت کنی بهتر به نتیجه میرسی من راجب مشکلاتم باش ...

میشه بدی ایدیو

من۲۶🥲

میفهمم خیلی سخته واسم دعا کن انشالله تا عید جور بشه دوتایی تاپیک بزنیم تگ کنیم همو

اینو تو دستت نگه دار شاید جدی برات ایفون خرید 

بعد یه خاستگار خوب پیدا شدنی باهاش ازدواج کن تو که هایمن حلقوی داری و هیچ مدله ازت خون نمیاد و فرض کن رابطه نداشتی 

چیو میخای بدوزی اخه 

یا میتونی اخرای پریودی رابطه داشته باشی تا خونریزی کنی همین

از ته دل از خدا بخواه کمکت کنه....واقعا هم توبه کن دیگه بهش سرویس نده ....اخه دختر جان مگه لباس که ...

تروخدا برام دعا کن مشکلم حل بشه عزیزمی مرسی

چشم عزیزم مرسی انشالله شما پاکی دعات میگیره حتمن

عزیزم

اول اینکه دیگه ب هیچ وجه رابطه برقرار نکن باهاش

معلومه دختر خوبی هستی دیگه اینکارو نکن

بعدم بهش بگو از لحاظ روانی تو فشاری و یه حلقه ونشون اوردن دیگ ن هزینه داره ن چیزی

بگو نشون کنیم بعد صبر میکنیم اوضاع خوب شد عروسی میگیریم

اینارو بگو و یک ماه فرصت بده

اگر نیومد و باز بهونه اورد کات کن

این گولت میزنه

ببین عزیزم تاپیکتو پیامارو خوندم حالا نظر من اینه رودرو واستا باهاش حرف بزن از اول و اول از شرایط خ ...

باشه عزیزم میگم بهش

عزیزماول اینکه دیگه ب هیچ وجه رابطه برقرار نکن باهاشمعلومه دختر خوبی هستی دیگه اینکارو نکنبعدم بهش ب ...

باشه عزیزم بهش میگم ن دیگه سمتش نمیرم اصلا

حتما دعات میکنم

دستت درد نکنه قربونت بشم💓❤️‍🩹

واضح وروشن منظور همه فلاسفه و روانشناسان رو یجا گفتی

عزیزی

آره والا پسر که به زور این کارو نمیکنه به زور انجام بده متجاوز میشه و تکلیفش مشخصه حکمشم اعدام ....

دختره که باید محکم باشه تا بتونه بهترین انتخابو بکنه واسه زندگیش، نه اینکه راحت وا بده منتظر بشه منت بکشه هر ننه قمری بیاد بگیرتش و هی حالش بد بشه نگران و افسرده ....

2810