2777
2789
عنوان

توی ی رابطه ی یک و نیم سالم اما ب ازدواج ختم نمیشه چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 75780 بازدید | 1133 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم همسر شما مرد بوده نه نر با امیال جنسی! پای دوستی و عشقش مونده به هوای فریب شما رابطه رو شروع ن ...

ولی همسر منم خیلی دخترایی دیگه این بلارو سرشون دراورده💔

متاسفانه همه مردا مث همن 😐

اگه با منم ازدواج کرده من مث بقیه دخترا بهش نچسبیدم یهو بی خبر ولش کردم خودش پیگیرم شد 🥴

جای بدی مطرح کردی من نه تایید میکنم کارتون رو نه میگم اشتباهه ولی این پاسخ های تند رو امیدوارم نداده باشی 

پس هزاران نفری که رابطه داشتن و ازدواج کردن همشون سرکار بودن؟

بهتره باهاش جدی صحبت کنی مثلا شرایط نداره فعلا بیاد جلو بعد عقد بعد شرایط درست شد عروسی درست صحبت کن به ازدواج رسید رسید نرسیدم فدا سرت همه اشتباه میکنن دیگه شده هنوز اول راهی جوونی خودتو بازیابی میکنی سخته وابستگی اما غیر ممکنه نیست بخوای تموم کنی

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

ببین میدونم به حرفم گوش نمیدی ولی بازم برات مینویسم. اون با تو ازدواج نمی کنه فقط یه راه وجود داره که شااااید با یه احتمال ضعیف بیاد سراغت و اینم اونه که غیب بشی. بگی من دیگه خسته شدم و واقعا کشش ندارم اینجوری ادامه بدم. اونوقت اگه بخوادت میاد خواستگاریت و به هیچ وجه به هیچ وجه هم دیگه باهاس رابطه جنسی برقرار نکن. میدونم حرفام برات تلخ و سنگینه ولی واقعیته. یا خودت بیا بیرون یا اون میندازدت بیرون با بهانه های احمقانه ایه مثل اینکه من لیاقتتو ندارم، من خیلی سعی کردم نشد و .... . امیدوارم خدا بهت کمک کنه و ازین رابطه نجاتت بده .

واقعا که

احتمالا منظورش همین آقا بوده نمیتونسته بگه دوست پسرم

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
جای بدی مطرح کردی من نه تایید میکنم کارتون رو نه میگم اشتباهه ولی این پاسخ های تند رو امیدوارم نداده ...

عزیزم اونایی که با داشتن رابطه به سرانجام رسیدن اولا تعدادشون خیلی کمه دوما خیلی زرنگتر از این استارتر طفلی هستن که بازیچه دست یکی شده که چند ساله با وعده گذاشتش سرکار.تفاوت سنیشون زیاده و پسره داره رابطه رو به میل خودش میبره جلو. پسره وقتی گفته اگرم نشد خودم میبرم پردتتو ترمیم می کنم به نظرت میاد این دخترو بگیره؟ 

عزیزم اونایی که با داشتن رابطه به سرانجام رسیدن اولا تعدادشون خیلی کمه دوما خیلی زرنگتر از این استار ...

تعدادشون کمم نیست

آهان اینجوری گفته؟ پس احتمالا نه واسه همین میگم جدی و بدون بحث باهاشمی صحبت کنه که اگه واقعا نمیخواد زودتر تمومش کنه که زودتر بتونه برگرده به زندگی عادیش بقولی جلوی ضرر هر وقت بگیری منفعته

سنشم بالاس چی داره اسی انقد وابسته اس آخه

من یه خواستگار دیگم داشتم جز همسرم خانوادمم دوست داشتن با اون طرف ازدواج کنم اما من همسرمو دوس داشتم ...

خیلی خوشحالم خوشبخت بشی

لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜

من یه خواستگار دیگم داشتم جز همسرم خانوادمم دوست داشتن با اون طرف ازدواج کنم اما من همسرمو دوس داشتم ...

میشه بگی اونموقع چنسالش بود

لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜

2810