2777
2789
عنوان

با این ادم چیکار کنم

121 بازدید | 24 پست

بهش پیام میدم نوتیفو میبینه جواب نمیده ولی تو اینستا انلاینه(نمیدونم چرا با کسی حرف میزنه یا چیز دیگه)

منم پیامارو پاک کردم بعد دو ساعت اومده میگه چرا پیامارو پاک میکنی منم گفتم وقتی اون لحظه نمیای جواب بدی پاک میکنم 

من کار اشتباهی کردم؟ شاید خبر مرگم تو ویس بود تو نباید یه ده ثانیه زمان بزاری گوش بدی اخه

بنظرتون اگه حرفی نزدیم چند شب بعد من پیش قدم بشم؟ یا ولش کنم خودش پیام بده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا خب پیامارو پاک کردی

اف میشدی توهم:/

گر نباشد حیا و فهم و شعور، آدمی گاو میشود به مرور🍒کاری کن خدا تورو دید خوشش بیاد نه مردم!🍊انسان ممکن الخطاست، جایز به خطا کردن نیست🥥ورزش رو هدف زندگیتون نزارید🍏خدا برنامه هاتو خراب میکنه قبل از این که برنامه هات زندگیتو خراب کنن🍇برای آیندت تلاش کن تا مدیون خودت نباشی🍋فضای مجازی رو باور نکنید🧊

عزیزم خب شاید توی اینستا کاری داره

حوصله ی صحبت و چت کردن نداره

این خیلی عادیه

هرکی آنلاین هست که آماده ی صحبت کردن نیستش که

یکم مهلت بده به آدما

اشکالی نداره اگه گاهی حریفِ خستگی‌هات نشدی🫂
بیخیال ینی هروقت پیام بدی باید همون لحظه ببینه و جواب بده؟شاید حسش نبوده خب یا به هر دلیلی میخ‌استه ...

یعنی من تند رفتم؟ 

خب چرا وقتی بعد اینکه بهش گفتم هیچی نگفت حتس سعی نکرد قانع کنه فقط گفت باشه

اعصابم خورد بود اون لحظه زدم پاک کردم

کاش پاک نمیکردی

وقتی جوابتو داد سرد جوابشو میدادی

گر نباشد حیا و فهم و شعور، آدمی گاو میشود به مرور🍒کاری کن خدا تورو دید خوشش بیاد نه مردم!🍊انسان ممکن الخطاست، جایز به خطا کردن نیست🥥ورزش رو هدف زندگیتون نزارید🍏خدا برنامه هاتو خراب میکنه قبل از این که برنامه هات زندگیتو خراب کنن🍇برای آیندت تلاش کن تا مدیون خودت نباشی🍋فضای مجازی رو باور نکنید🧊

بیخیال شو پیام نده به دست و پات میفته یعنی از این بدتر نداریم طرف آنلاین باشه جواب نده

خودش پیام میده یعنی؟

اخه سابقه داشته تا دو هفته حرفی نزنیم ولی اون پیام بده

عزیزم خب شاید توی اینستا کاری دارهحوصله ی صحبت و چت کردن ندارهاین خیلی عادیههرکی آنلاین هست که آماده ...

نمیدونم🤦🏻‍♀️ 

اخه بعدشم که بهش اون حرفو زدم حتی سعی نکرد منو قانع کنه فقط گفت باشه تموم

2810