2777
2789
عنوان

توی ی رابطه ی یک و نیم سالم اما ب ازدواج ختم نمیشه چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 50811 بازدید | 869 پست

امروز دوتا فیلم دیدم، هر دو هم تکراری.

ملی و راه‌های نرفته، شبی که ماه کامل شد.

دلم برات می‌سوزه دختر.

دلم برای تو، خودم، دختر همسایه، اون دوستم که دلم‌رو شکوند، حتی اون‌دختری که بهم بدی کرد، می‌سوزه..

دلم می‌سوزه برای دختر بودنمون. برای ساده‌بودن، برای احساساتی عمل کردن.. برای عاطفه‌خواهی‌ای که در درونِ ما از ازل تا ابد کاشته شده..

واقعا دلم می‌سوزه و با اشک دارم برات می‌نویسم.

کاش رابطه برقرار نکرده بودی که انقدر راحت سوءاستفاده کنه. کاش پدر و مادرت وسیله‌ی نزدیک‌شدنت به اون آدم نمی‌شدن..

واقعا ناراحتم برای دنیای زن‌ها..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دیگه گفتنیا‌ رو گفتم سنت‌ خیلی زیاد نیس بگی میتونی زندگی رو جمع کنی و سختت میشه یکم اون آدمم سنش خیل ...

ممنونم

لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜

امروز دوتا فیلم دیدم، هر دو هم تکراری.ملی و راه‌های نرفته، شبی که ماه کامل شد.دلم برات می‌سوزه دختر. ...

😔😔 از ته قلبم از بدنیا اومدنم پشیمونم ❤️‍🩹

لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜

ندیدم من اسکرینی

صفحات قبل

ب همسرتون چطوری رابطه قبلیتونو گفتید یا چطوری کنار اومد

من ترمیم کردم ولی کلا خون ریزی نداشتم حتی دفعه اول

سر همین مساله سال ها منو اذیت کرد با اینک خودش همجنسگرا بود

خدا روشکر من جدا شدم الان حالم خوبه

ولی بهتون توصیه میکنم فعلا ازدواج نکنید

من ترمیم کردم ولی کلا خون ریزی نداشتم حتی دفعه اولسر همین مساله سال ها منو اذیت کرد با اینک خودش همج ...

ممنون عزیزم 

ببین عزیزم تاپیکتو پیامارو  خوندم 

حالا نظر من اینه رودرو واستا باهاش حرف بزن 

از اول و اول 

از شرایط خونوادگی همرو براش مثل فیلم بگو و آشنایی شدن باهاشو و رابطه رو 

و بگو دلت زندگی سالم میخاد در کنارش بودنو بگو عزیزم بگو روح و جسمم زخمیه .بگو بخاطرت .بگو من از همه برای تو گذشتم 

الانم اگه واقعا دوسم داری .یه نشون ساده ام شده بخر بیا نامزد کنیم .بعد از اون هر زمانی بگی برای ازدواج صبر میکنم اوکی شی 

اگه وجدان داشته باشه قبول میکنه 

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

2810