2777
2789
عنوان

توی ی رابطه ی یک و نیم سالم اما ب ازدواج ختم نمیشه چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 40329 بازدید | 798 پست
قربونت امیدوارم تونسته باشم کمکت کنم اکه نیاز بود باهام حرف بزن

مرسی ازت خدا خیرت بده واقعن❤️‍🩹💓

لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکم چشات بادومی طوره

اره 

لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜

کامل؟چند سالته با عشقت یا دوست پسرت اگه دوست داشتی توضیح بده

22 سالمه اون ۳۵

اون 35 سالشه من 22 سالمه اره بکارت ندارم

خب ببین عزیزم من دقیقا شرایط تورو داشتم اما اختلاف سنی ما کمتر بود مال ما بیشتر هم طول کشید تهش ازدواج شد با هزارتا بدبختی اما الان داریم جدا میشیم 

نمی‌دونم چرا واقعا هنوزم دلیلشو‌ پیدا نکردم تو کشور ما موضوع بکارت مهمه عزیزم شما سر سادگی یا هر دلیلی تن‌ به این آدم میدی که چی بشه ؟ که تهش بگه خدافظ؟؟ کشور های خارجه نمیگم‌ همه و نمیگم اونجا هم مهم نیس اما اونجا روابط عادی تره دختریم ک نداشته باشه یه جور دیگه به موضوع نگاه میکنن‌ و میگن بلاخره تو سن کم رابطه داشته اما ایران نه میگن طرف معلوم نیس چیکارس. 

ببخشیدا ولی واقعیت رو بهت میگم چشمات‌ باز بشه 

من رابطه ج ن سی نداشته باهاش اوایل تا موقع ازدواج 

اینم بهت بگم مردی که یک سال و نیمه فعلا کاری نکرده و پیش قدم نمیشه برای رابطه‌ی جدی یکم ریسکیه و بدیشم‌ اینه که رابطه باهات برقرار کرده 

۳۵ سال کم نیست تو اول باید خودت بپرسی چرا تا این سن مونده خودش ؟ دنبال دختر خوبیه ؟ پس باتو چرا این کارو کرد؟؟ یکم عجیب نیست ؟ نمی‌دونم شغلش چیه و چ چیزایی داره برای زندگی منظورم کار خوب یا ماشینی یا ملکی چیزی فرقی نداره ولی اولا اولا مشخص کن ته رابطت‌ چیه ازش بخواه این حق توئه‌ بگو من باید بدونم تهش چی میشه میخوای باهام ازدواج کنی به خانوادها بگیم 

نمی‌خوای ازدواج کنی و بازیم‌ دادی یه جور دیگه باهات تا میکنم و از این حرفا 

بخاطر داشتن رابطه هم یه وقت فقط بخاطر اون مورد و تلافی نری باهاش ازدواج کنی !!! کلا کار اشتباهیه فقط بگی چون رابطه داشتیم باید بیای منو بگیری نه تو میتونی یه جور دیگه اون موضوع رو پیگیری کنی اما برای ازدواج ببین آدم خوبی هست یا نه شخصیت داره ؟ خانواده داره ؟ تو چه خانواده‌ای بزرگ شده اینا همش مهمه 

روال رابطه ینی چیو بگم عزیزم

یعنی چجوری میگذره رابطت‌ 

تا چه حد آشنایی داری 

خانواده ها خبر دارن ندارن 

قصدش جدیه یا نه 

شغلش چیه بدردت میخوره اصلا تا صرفا وابسته‌ای و علاقه‌ی خاصی نداری 

خب ببین عزیزم من دقیقا شرایط تورو داشتم اما اختلاف سنی ما کمتر بود مال ما بیشتر هم طول کشید تهش ازدو ...

خانوادش خیلی خوب و ساده ان . راستش دوسشت دارم و خیلی وابستشم

یعنی چجوری میگذره رابطت‌ تا چه حد آشنایی داری خانواده ها خبر دارن ندارن قصدش جدیه یا نه شغلش چیه بدر ...

دوسش دارم 

خانوادش و فامیلاشون منو میشناسن‌ مامان منم اونو میشناسه و دیدنش و صحبت هم کردن قصدش میگه جدیه نمیدونم اسکرین هارو هم گذاشتم 

اوه حواستو جمع کن وضع مالیش خوبه .

ن معمولیع مدیر آموزشگاه فنی حرفه ایه

خانوادش خیلی خوب و ساده ان . راستش دوسشت دارم و خیلی وابستشم

دیگه گفتنیا‌ رو گفتم سنت‌ خیلی زیاد نیس بگی میتونی زندگی رو جمع کنی و سختت میشه یکم 

اون آدمم سنش خیلی از تو بالاتره شما باید توانایی هندل کردن خیلی چیزا رو داشته باشی اگه یه پسر ۲۴ ۵ ساله بود فرق میکرد قضیه ولی ایشون طرز فکرش یه چی دیگس الان 

انشالله که خیره 

2810