2777
2789
یه دانش آموز داریم تو مدرسه تازه مادرش طلاق گرفته روزی که معلمش جلسه گرفت همه مادرا اومدن این پدرش ا ...

وای خدای من.بچه با مادرش باشه،پدرش و نبینه بهتره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من خودم بچه طلاقم ولی اون موقع که هنوز مادرم با پدرم زندگی میکرد هرشب آرزو میکردم و دعا و قرآن میخوندم که مامانمینا طلاق بگیرن.تا الانم هیچ وقت پشیمون نشدم که چرا مامانم طلاق گرفته بعضی وقتا واقعا زندگی زن و شوهر آسیب بیشتری به بچه ها میزنه.

من خودم بچه طلاقم 

همین امشب مادربزرگم گفت از خونه من برو بیرون 

گفتم چرا 

گفت برام مسئولیت داره 

تو آینده داری هر اتفاقی برات بیفته منم توش دخیلم 

من ناراحت نمیشم خیلی وقته سر شدم بی تفاوت سرد 

یه دانش آموز داریم تو مدرسه تازه مادرش طلاق گرفته روزی که معلمش جلسه گرفت همه مادرا اومدن این پدرش ا ...

ارهدمنم یادمه سر جشن تکلیف همه مادرا میومدن و مال ما مامان بزرگم اومد چرا؟

چون مامانم محبور بود بره سرکار 

همه جلسات نبودش

تازه موقع کارنامه گرفتنم نبودش

حسش بامن مونده خیلی آسیب زاست

امید دارم آن هنگام که مرگ به سراغتان می آید هنوز زنده باشید..

وای عزیزمممم چقد ناراحت شدم . مت نمیدونم اینا که تفاهم ندارن چرا بچه میارن واقعا خودشون که بدبختن که هیچ یه بچه معصوم رو هم بدبخت میکنن خدا لعنت کنه همچين آدمایی رو واقعا میگم شاید هم تند میرم ولی حالا از همچين آدمایی به هم میخوره حتی نمیتونم کلمه مدر و مادر رو بهشون نسبت بدم 

من معلمم بچه های طلاق یه خلآ دارند ولی شرایطشون بهتر از بچه های خانواده هایی هست که همیشه دعوا دارند، یه خاطره جالب دارم سال قبل یه شاگرد داشتم یه دفعه ای کلی تغییر کرد، شادتر شد و بهتر درس می خواند، مادرش رو خواستم ازش علت رو پرسیدم گفتم تو یک ماه گذشته پسرتون عالی شده، هرکاری کردین ادامه بدین گفت جدا شدیم😁 گفت پدرش تحقیرش می کرده ولی الان دیگه جدا شدم و روحیه بچه و درس هاش خیلی بهتر شد.

2810