2777
2789
عنوان

توی ی رابطه ی یک و نیم سالم اما ب ازدواج ختم نمیشه چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 68970 بازدید | 1022 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شوهر من مچش گرفتم گروهی تو یه خونه رابطه داشتن بعد که دعوامون شد خانوادش اومدن خیلی عادی جلوه دادن ک ...

خابرسرشون..حالا اگه سرخودسون بیاد چنان دماری از روزگار طرف درمیارن بیچارش میکنن ک ب مردن راضی بشه ها

اینکه دلیل نمیشه خب منم سه سال دوست بودم و رابطه داشتیم تهشم اونی ک ننش اینا گفتن نگرفت و ما ازدواج ...

عزیزم همسر شما مرد بوده نه نر با امیال جنسی! پای دوستی و عشقش مونده به هوای فریب شما رابطه رو شروع نکرده هدفش رابطه دائمی بوده خیلی کم پیدا میشن همچنین پسرایی 

ولی نرای دیگه ترجیحشون به اینکه با دوست دختر یکی دیگه ازدواج کنند به خیال اینکه آفتاب مهتاب ندیدس و خودشون فتحش کردند

عزیزم اول اینکه برای کارایی که کردی دیگه خودت رو سرزنش نکن چون نمیتونی اتفاقاتی که افتاده رو نمیتونی تغییر بدی.

خیلی جدی باهاش صحبت کن و بهش تایم اعلام کن بگو من میخوام تکلیفم رو بدونم. 

لطفا بخاطر خودت دیگه رابطه هم نداشته باش تا وضعیتت مشخص بشه.

به دعای تک تکتون احتیاج دارم...🌸 

خیلی شرایط سختی داری عزیزم 

بهتره که جدی باهاش صحبت کنی و خودتو از این وضعیت نجات بدی بگو من فقط ازت میخوام بیای خواستگاری و نشون بیاری در این حد فقط حرفات بهم ثابت کن اگر غیر از اینه پس از الان راهمونو از هم جدا کنیم من دیگه تحمل این وضعیت ندارم

ای خدا ۸ سااااال دخترامون چرا اینقدر ساده لوحن خدایا😞ببین تمام روانشناسا معتقدن رابطه بیشتر از یکسا ...

۱۵ سالم بود چی میفهمیدم مگ. مادرمم از دست داده بودم کمبود محبت داشتم پدرمم ک فقط دنبال زن دومش.. 

روی صحبتم با استارتر نیست کلا میگم 

وقتی میگن  رابطه های قبل ازدواج حرامه نصیحت میکنن یه عده حمله ورمیشن به توچه به ماچه زندگی خودمونه بدنه خودمونه وقتی گیرمیکنن کاسه چه کنم چه کنم دست میگیرن خب شما که به رل واکس وپارتنرتون افتخار میکنید همینطوربمونید دیگه چرامیخواید باحقه بازی وترمیم گولم زدنو این حرفاسریکی دیگه رو شیره بمالیدشما که مشکلی بااین قضیه نداریدموقع ازدواج بگید ازنظرشما که مشکلی نیست چراترس وپنهان کاری 

وبا یکی مثل خودتون اردواج کنید

2810