2777
2789
عنوان

توی ی رابطه ی یک و نیم سالم اما ب ازدواج ختم نمیشه چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 40038 بازدید | 795 پست
سلام عزیزم تاپیک هات رو خوندم دیدم خیلی شبیه همیممنم بهداشت خوندمتو سن ۲۲سالگی اتفاقی مشابه شما برام ...

چقدر مثل منی شما ببخشید اون آقا نیومد خاستگاریتون دلیلش چی بود؟ من چطوری جبران خسارتو ازش بگیرم؟

لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜

سلام عزیزم تاپیک هات رو خوندم دیدم خیلی شبیه همیممنم بهداشت خوندمتو سن ۲۲سالگی اتفاقی مشابه شما برام ...

ب همسرتون چطوری رابطه قبلیتونو گفتید یا چطوری کنار اومد 

لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

توبه واقعی کن می بخشه دیگه هم سمتش نرو خدا خیلی مهربونه خیلی 🥺🌱

توبه میکنم انشالله 

واقعا طرز فکرت اینه ؟؟ عجیبه بابا مگه قدیمههه کسی ک بخواد میخواذ و پا پس نمیکشع اونم ک نخواد معلومه ...

داداش کوچیکش هم با دوس دخترش ازدواج کرد اما بعد ۷ سال 

چی بگم والا. خیلی ب عاقبت کارت فکر کن. اختیار خودت رو داشته باشه وگرنه بدجوری ضربه میخوری

خدا کمکم کنه

همین فکر هارو میکنین و میکنن که ضربه میخورن بعد با اردنگی میندازنشون دورقدیم دیگه چیه ،آدم برا خودش ...

آفرین اینو بگو ولی نگو تحت فشار بود اومد گرفتم 🤣😐

بنظرم با این حرف بازم خودتو ارزشتو پایین آوردی 

شایذم منو تو همو نمیفهمیم ب هر حال فقط خواستم بگم همه چی ب ذات ادما بستگی داره 

اصلا هم ترویج ندادم رابطه قبل اژرپاج رو و اینگه خودمم مخالفم ولی نمیام بگم چون باهاش رابطه نداشتک تحت فشار بود اومد گرفت منو 

اومد خاستگاری. چون دوسم داشت چون فهمید ب دردش میخوام ن صرفا برا ی چند دقیقه لذت 

برای رسیدن ب هدفم و رو به راه شدن اوضاع زندگیم لطفا صلوات بفرستین 🙂‍↕️❤️
دیدم عزیزم ماشالله خیلی نازو خوشگلی چرا ارزش خودتو نمیدونی؟ چرا ادامه میدی چرا نیازشو برطرف میکنی بد ...

باشه ینی جواب تماس هاو پیام هاشو ندم؟

داداش کوچیکش هم با دوس دخترش ازدواج کرد اما بعد ۷ سال

خودتو گول نزن ک تو هم بخوای هفت سال منتظر اون باشی تکایفتو سریع همین امروز فردا باهاش روشن کن 

برای رسیدن ب هدفم و رو به راه شدن اوضاع زندگیم لطفا صلوات بفرستین 🙂‍↕️❤️
چی شد عزیزم چکار کردی؟

یاهاش سرد برخورد میکنم 

بعدشم با خودت نگی بدبخت شدم نمیتونم ازدواج کنم سعی کن بشناسیش نه حرفای ظاهرش فردا نری ازدواج کنی آدم ...

مرسی گلم 

موفق باشی عزیزدلم مرسی ازت

قربونت گلم❤️‍🩹💓

2810