بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ما از ۱ خرداد ثبتنام کزدیم حتی تعیین شعبه نشده الان یکی گف برا ما تعیین شده اما گفتن ۶ماه بعد میریزن
منم ۳۰ خرداد تاحالا اسممون نیومده شما خبری نشد
این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد هرچقدر میشکنیم باز نمک ها دارد🤲❤️عضو گروه قرمز❤️ت شروع۱۴۰۲/۱۱/۵ وزن شروع۱۰۰😣هدف اول۹۵🔓هدف دوم۹۲🔓هدف سوم۸۸🔒هدف چهارم ۸۵🔒هدف پنجم ۸۲🔒هدف اخر ۷۸🔒باذن الله درتاریخ12/14به هدف اولم رسیدم 😍تاریخ ۰۱/۱۲به هدف دومم رسیدم😍وزن فعلی۹۲کیلو
اگر میدونستم اینطوره ازدواج نمیکردم الان مجبور شم سر این موضوع جدا شم. ی عمر وام دادن تا ب من رسید ت ...
بانکتو عوض کن
من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید لطفا به افغانی نان مواد غذایی میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید شرشون کنده بشه
نه والا نترسمن مسئول ثبت وامهای کل فامیلممبیشتر فرزند آوریپریروز یکیشون ثبت کردم دیروز تعیین شعبه شد ...
عزدیم شما میدونید ک بانک سپه ضامن حتما باید داخل بانک سپه حساب گردش فعال داشته باشه تا ب عنوان ضامن قبولش کنن یان من شنیدم ک باید حتما داشته باشه و گرنه قبول نمیکنن
متاهل و متعهد ❤️ لطفا هرکی امضامو دید اکر دوست داشت برام دعا کنه بریم سرخانه زندگیمون خسته شدم از عقد وام ازدواجمون جور بشه ضامن جور بشه