یک سال و نیمه توی رابطم اما هر بار بهش گفتم نمیای خاستگاریم میگه بزار شرایطم اکی بشه نمیدونم چیکار کنم افسرده شدم از طرفی خابگاه شهر دیگم و دانشجوعه پیرام اصلا تحمل این شهرو ندارم همش غربت و دلتنگی دچار افسردگی شدم نمیدونم چیکار کنم و کدوم راه درسته
لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜
اره عزیزم میفهمم چیمیگی همینطوره . ن من ک باهاش رابطه ج ندارم ماهی ی بار مثلا اونم ب خاست خدم خودش چ ...
اگه میخوای یه مدت بهش مهلت بدی ازت خواهش می کنم رابطه جنسی نداشته باش !! به خدا قسم حیف دخترایی مثل تو که اینجوری راحت خودشون رو تو روابط اینجوری میندازن😔
و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤
ینی زنا میکنی؟ ببین من زنا کردم خدا نابودم کرده انواع مریضیا بهم داده من توبه کردم ولی چ فایده تاوان ...
وقتی طرفتو بشناسی هیچی نمیشه
تاپیکام ممکنه هر کدومش با دیگری فرق کنه، چون ادمیم که بر اساس احساسات و عواطفم تاپیک میزنم، نه از روی تحلیل و استدلال، و ممکنه یکی از تاپیکام خیلی حس معنوی توش باشه و یکی دیگه شیطانی باشع...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگه میخوای یه مدت بهش مهلت بدی ازت خواهش می کنم رابطه جنسی نداشته باش !! به خدا قسم حیف دخترایی مثل ...
نیاز داشته خب
۲۲ سالشه
تاپیکام ممکنه هر کدومش با دیگری فرق کنه، چون ادمیم که بر اساس احساسات و عواطفم تاپیک میزنم، نه از روی تحلیل و استدلال، و ممکنه یکی از تاپیکام خیلی حس معنوی توش باشه و یکی دیگه شیطانی باشع...
اون منو میخواست بعد هفت سال فهمیدم به هم نمیخوریم
البته آدم موفقیه هم تحصیل کرده و هم درآمد بالا داره ولی خب از لحاظ هایی احساس کردم در شأن من نیست و البته کات کردم کلی نفرینم کرد الآنم زندگیم جالب نیست
نیازو باید از راه درستش برطرف کرد!!! اگرم شرایطش نبود باید کنترلش کرد! من نمیدونم این چه جمله ایه که الان دخترا از ۱۷-۱۸ سالگی هی میگن و خودشون رو توجیه می کنن!! توی همین سایت پره از کاربرایی که میان تاپیک میزنن یا تو بقیه تاپیکا پست میذارن که دوست پسره گداشته و رفته و اینا موندن با کلی آسیب روحی روانی!! الان یعنی یکی تا ۳۰ سالگی شرایط ازدواجش مهیا نشد باید بره با دوست پسرش رابطه برقرار کنه؟؟
و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤